UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Strohoed

3Producten

per pagina

3Producten

per pagina

Strohoed kind 

Een strohoed voor jouw kind is misschien niet het eerste accessoire waar je aan denkt, maar nu het in je hoofd zit, komt het er waarschijnlijk niet meer uit. Zie je het al voor je? De schattige, kleinere versie van jezelf, met zo’n stoere strohoed op. En dat zorgt niet alleen voor een heel leuke look, de strohoeden van UV-Fashions zijn natuurlijk ook UV-werend, zodat je verzekerd bent van de optimale bescherming tegen de zon. Want vooral op het hoofd is het lastig om goed te beschermen, aangezien het niet echt goed in te smeren is met zonnebrandcrème. Maar met een strohoed is jouw kind op en top beschermd tegen UV-straling.

 

Strooien hoed kind     

Een strooien hoed, oftewel een strohoed is voor ieder kind een geweldige uitkomst. Een uitkomst om niet helemaal te verbranden onder de gloeiende zon en een uitkomst om er gewoon onwijs schattig bij te lopen. En dat eerste is eigenlijk veel belangrijker dan het tweede, maar gelukkig zorgt een strohoed er voor dat het gecombineerd kan worden. En dan is er dus eigenlijk geen reden meer om het niet aan te schaffen, toch? Wil je de UV-bescherming perfectioneren? Kijk dan ook eens naar deze kinder shirts en zwemshorts. Voor ieder kind de ideale toevoeging aan een strooien hoed.

 

Strohoed kind kopen  

Online een strohoed voor jouw kind kopen doe je natuurlijk bij UV-Fashions. We zorgen voor een snelle bezorging, samen met DPD, bieden je ruime mogelijkheid en voldoende tijd om uiteindelijk jouw bestelling, indien nodig, te ruilen of te retourneren. En werken alleen samen met de beste instanties op het gebied van betalen, zodat jij je daar ook geen zorgen om hoeft te maken. Wacht dus niet langer met het kopen van een strohoed voor jouw kind.

Back to top