UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Face-Lip

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gezicht en lippen van je kind beschermen   

Het gezicht en de lippen van je kind beschermen doe je door de juiste zonverzorging toe te passen. En die verzorging zit in de vorm van een flesje. Of een potje. Dat verschilt maar net per product, maar door goed te smeren bescherm jij je kindje zo goed als maar kan. En dat wil je tot in de puntjes perfectioneren, want de tere huid van een jong persoon is erg kwetsbaar. Wat je dan niet wil is het insmeren met de verkeerde producten. Of helemaal niet beschermen. Een goede stap om naar UV-Fashions te komen, om de beste producten op het gebied van zonverzorging te kopen en het gezicht en de lippen van je kind te beschermen.

Gezicht en lippen kinderen UV-bescherming

Het gezicht en lippen van jouw kinderen de juiste UV-bescherming bieden, is geen heel moeilijke taak. Je moet alleen even weten welke producten je moet hebben en hoe het perfect te gebruiken. Zoals de standaard regel om minimaal iedere twee uur te smeren. Maar zo zijn er nog wat meer. Per product en lichaamstype verschillen de regels en richtlijnen, dus kijk ook zeker op de verpakkingen voor extra tips. Maar als het gaat om UV-bescherming en zeker bij kinderen, kun je niet voorzichtig genoeg zijn. Daarom hebben we bij UV-Fashions niet alleen zonnebrandcrème, maar een hele kledingcollectie voor kinderen, zoals deze kinder shirts. Dat scheelt je dan weer insmeren, omdat het bovenlichaam al bedekt is met een leuk shirt. Maar vergeet het gezicht en de lippen van je kinderen (en jezelf) niet in te smeren voor optimale UV-bescherming.

Voorkom verbranding van gezicht en lippen kinderen

Voorkom verbranding van het gezicht en de lippen van jouw kinderen en zorg voor de juiste zonverzorging. Bij UV-Fashions hebben we een uitgebreid assortiment, met de beste producten. Wacht dus niet langer, bestel een van de zonverzorging producten en voorkom verbranding van het gezicht en de lippen van jouw kinderen. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 uur bestelt, dan ontvang je jouw bestelling al de volgende werkdag!

Terug naar boven