UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zwemmuts jongen

5Producten

per pagina
 1. Playshoes---UV-zwembandana-voor-kinderen---Maritiem---Navy-blauw-/-wit
  Playshoes - UV-zwembandana voor kinderen - Maritiem - Navy-blauw / wit
  Vanaf 10,99
 2. Playshoes---UV-zwembandana-voor-jongens---Krokodil---Blauw-/-groen
  Playshoes - UV-zwembandana voor jongens - Krokodil - Blauw / groen
  Vanaf 10,99
 3. Playshoes---UV-zwembandana-voor-jongens---Haai---Blauw
  Playshoes - UV-zwembandana voor jongens - Haai - Blauw
  Vanaf 10,99
 4. Playshoes---UV-beanie-voor-kinderen---Maritiem---Navy-blauw-/-wit
  Playshoes - UV-beanie voor kinderen - Maritiem - Navy-blauw / wit
  Vanaf 13,99
 5. Playshoes---UV-beanie-voor-jongens---Haai---Blauw
  Playshoes - UV-beanie voor jongens - Haai - Blauw
  Vanaf 13,99

5Producten

per pagina

UV-werende zwemmuts jongen        

Iedere jongen met een UV-zwemmuts kan veel meer genieten van de zon en het water dan een jongen zonder een UV-werende zwemmuts. Omdat hij zeker weet dat zijn hoofd geen last zal hebben van teveel UV-straling. Misschien is hij er zelf nog niet eens zo heel veel mee bezig, maar zijn ouders vast en zeker wel. En die verdienen ook een onbezorgde tijd. Zeker als ze veel van die tijd doorbrengen in de zon en aan het water. Dus hebben we bij UV-Fashions de mooiste en beste UV-werende kleding en accessoires. Waar je niet alleen de ideale UV-zwemmuts voor een jongen vindt, maar ook alle benodigde spullen voor zijn ouders.

 

UV-beschermende badmuts jongen  

Met een UV-beschermende badmuts is iedere jongen verzekerd van de optimale bescherming. Bescherming tegen UV-straling en bescherming tegen een overdaad aan chloor of bijvoorbeeld zeezout. Want ook al zijn al deze badmutsen UV-beschermend, ze voldoen ook nog gewoon aan de eisen waar een normale badmuts aan moet voldoen. Dus als je dan toch een nieuwe zwemmuts zoekt, dan is het toch veel fijner om er ook direct een aan te schaffen die UV-werend is? Dat denken wij in ieder geval wel, dus wacht niet langer en bestel zo’n fijne UV-zwemmuts voor jouw kleine jongen.

 

UV-zwemmutsen jongens kopen

Bij UV-fashions kun je de jongens UV-zwemmutsen direct bestellen. Heb je een item gevonden waar je echt enthousiast van wordt en die je meteen wilt hebben? Wacht dan niet langer en bestel. Vaak bezorgen we al de volgende werkdag, samen met DPD. En dat geldt voor alle items die we aanbieden, dus ook voor de jongens zwembrillen en drijfpakjes. Die kun je dan in combinatie met de UV-zwemmutsen voor jongens heel handig kopen.

 
Terug naar boven