UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

Snapper Rock

Over Snapper Rock

 Over Snapper Rock

Hèt modieuze kindermerk
De kleding van Snapper Rock is ontworpen in Nieuw Zeeland.
In de zeilwereld ontdekte men de voordelen van stoere en leuke UV-beschermende kleding voor kinderen van 0 tot en met 12 jaar. 
De collectie biedt een ruim assortiment aan boardshorts, shirts, hoedjes en pakjes die altijd aansluiten bij de laatste modetrends.
 

Benieuw naar de collectie? Klik hieronder op de catalogus

Bekijk de catalogus van Snapper Rock

 

Als ouders willen wij alleen kleding maken die onze kinderen ook echt willen dragen. Wij zorgen ervoor dat onze zwembroek de functionaliteit heeft die de ouders willen namelijk - UV-bescherming ( deze blokkeren 98% van alle schadelijke stralen) lichtgewicht, ademend en sneldrogend, zonder afbreuk te doen aan stijl. De kleding is ontworpen in Nieuw-Zeeland, waar de ozonlaag erg dun is, vanuit deze expertise hebben we gekeken hoe we onze kinderen het beste in de zon kunnen beschermen, zonder het speelplezier weg te nemen. We gebruiken de nieuwste stof technologie, kleuren en ontwerpen om ervoor te zorgen dat Snapper Rock marktleider blijft op dit segment. Van de baby sunsuits tot zwemsets, boardies, hoeden en kaftans om te af te koelen, Snapper Rock heeft jouw kind gedekt top tot teen. Onze nieuwe beachwear range features after-sun kaftans, badstof onezies, swimbags, sundresses's en accessoires. Kies een set of mix and match om jouw eigen Snapper Rock look te creëren. We houden van de zomer en de zon, en we moeten allemaal vitamine D binnenkrijgen, maar net als alle goede dingen is te veel niet goed. We willen niet de vrijheid van onze kinderen wegnemen, we willen dat ze genieten van het soort zorgeloze zomers die wij hadden, we willen dat ze buiten spelen, en met Snapper Rock kun je een beetje ontspannen, wetende dat jouw kinderen niet degenen zijn met een verbrande huid deze zomer.

Have a rock'n summer

Liz Eglinton - Oprichter van Snapper Rock

 

 

Awards

 Awards snapper rock

                   Snapper Rock wint de Cribie Award                              Snapper Rock staat op 1# in zonnebescherming                          Snapper Rock wint de Earnie Award 2016                                

 

 

Snapper Rock geeft terug

Snapper Rock is trots om de
Melanoma stichting voor kinderen the sponseren

         
Back to top