Petit Crabe | UV-kleding voor kinderen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Over ons:

Gebaseerd op de Scandinavische waarden van eenvoud en functionaliteit, creëert Petit Crabe UV-zwemkleding & accessoires. De mooie UV-collectie bestaat onder andere uit UV-pakjes, zwemshorts, UV-zwemshirts, en zonnehoedjes.

UV-shirt Petit Crabe  

Een UV-shirt van Petit Crabe is precies zoals je een UV-shirt van een Scandinavisch merk zou verwachten. Prachtig in zijn eenvoud. Nooit teveel franjes, altijd de hoogste kwaliteit. En uitzonderlijke aandacht voor details. Geen opvallende kleuren, maar wel vrolijke kleuren. Zachtrose, donkerblauw, wit met blauwe strepen, stijlvol zoals stijlvol hoor te zijn. Waarbij Petit Crabe nooit vergeet dat het om kinderkleding gaat en dus altijd een speels karakter weet toe te voegen. En dat is een hele kunst. Precies de reden waarom wij trots ieder UV-shirt en de hele collectie van Petit Crabe aan je willen voorstellen.

Petit Crabe UV-kleding          

Petit Crabe UV-kleding is sinds 2012 op de markt. En is sindsdien niet af te remmen om de hele markt te veroveren. Het kleine krabbetje is erg populair in heel Europa en dat verbaast ons niets. Wij zijn erg enthousiast over dit merk en dus kun je bij UV-Fashions een uitgebreid assortiment Petit Crabe UV-kleding vinden. Van Petit Crabe zwemkleding tot Petit Crabe hoeden en petten, we hebben het allemaal. Wil jij jouw kinderen optimaal beschermen tegen UV-straling én ze in de mooiste kleding laten lopen? Dan is de Petit Crabe UV-kleding precies wat je zoekt.

Petit Crabe bij UV-Fashions

Online Petit Crabe bij UV-Fashions bestellen is makkelijk, snel en 100% veilig. We werken samen met alleen de beste partijen, zodat jij zorgeloos online kunt winkelen. Betalen doe je bijvoorbeeld met iDEAL of PayPal. Bezorgen doen we samen met DPD, waardoor jij waarschijnlijk de volgende dag jouw bestelling al thuis kunt verwachten. En ben je toch niet helemaal tevreden? Dan heb je altijd voldoende tijd om gratis te ruilen of te retourneren. De beste kleding en de beste service, dus natuurlijk bestel je Petit Crabe bij UV-Fashions.

Over het merk...

Gebaseerd op de Scandinavische waarden van eenvoud & functionaliteit, creëert Petit Crabe UV-zwemkleding & accessoires. De mooie UV-collectie bestaat o.a. uit UV-pakjeszwemshorts, UV-zwemshirtsen zonnehoedjes.

Petit crabe uv-zwemkleding voor jongens en meisjes