UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Baby slippers

3Producten

per pagina

3Producten

per pagina

Slippers voor baby’s  

De schattigste slippers voor de allerkleinsten zijn deze baby slippers van UV-Fashions. Roze, blauw, printjes en zelfs hele tekeningen vind je op deze stappers. Die gemaakt zijn van zacht en flexibel materiaal, zodat de voetjes van jouw kleine pijnvrij over het strand of langs het zwembad kunnen banjeren. Let wel op, want slippers zijn niet getest op UV-bescherming. Dat blijft lastig met een soort open schoen, dus zorg er voor dat je, onder andere, de voeten goed insmeert met zonnebrandcrème. Dan kunnen die voeten shinen in deze leuke en schattige baby slippers.

 

Kleine maat slippers  

Juist baby’s en de allerkleinsten onder ons moeten goed beschermd worden tegen de straling van de zon, maar ook hun voeten hebben veel aandacht nodig, wat met deze kleine maat slippers helemaal goed moet komen. Het zacht en flexibele materiaal zorgt voor een comfortabel voetbed en voorkomt dat er een vervelende streep op de wreef ontstaat, wat kan gaan snijden. Dat is bij volwassenen al erg vervelend, dus wil je bij baby’s helemaal voorkomen. Hebben ze bij onder andere Ipanema en O’Neill aan gedacht. En over O’Neill gesproken, heb je het volledige O’Neill kinderassortiment van UV-Fashions al bekeken? Of al onze baby zwemkleding? Nadat je een keuze hebt gemaakt uit onze slippers met een kleine maat, raden we je aan om daar ook zeker een kijkje te nemen.

 

Slippers met print

Hoe schattig is het om bij een baby slippers met print aan te trekken? Dan wil je die kleine voetjes toch het liefst opeten? Dat raden we niet aan, maar we hebben wel een aantal fantastische slippers met print in ons assortiment. Zodat jouw kleine schat hartstikke stijlvol en schattig naar het strand kan. Of de zandbak. Neem dus snel eens een kijkje en bestel jouw favoriete baby slippers bij UV-Fashions.

 
Terug naar boven