Slippers heren

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Teenslippers heren    

Met de heren slippers van UV-Fashions proberen we altijd om ook hier UV-werende items aan te bieden. Maar soms zien we wel eens een artikel dat we perfect bij ons vinden passen, maar zonder UV-bescherming is. Kijk bij de slippers dus altijd goed of ze wel of niet getest zijn op UV-bescherming. We willen je namelijk niet blij maken met een dode mus, maar wel met de mooiste en beste items. En dus past O’Neill erg goed in onze shop, maar hebben ze niet altijd UV-werende items. We geven dit altijd erg duidelijk aan, zodat je zeker weet wat je koopt. Niet alleen bij O’Neill, maar ook bij alle heren teenslippers.

Badslippers heren      

Denk je aan de zon, dan denk je al snel aan het strand en dus komen badslippers, voor heren, dames en kinderen, ook snel voorbij in je gedachten. Bij UV-Fashions weten we dat veel van onze websitebezoekers zich willen voorbereiden op de perfecte stranddag. Met UV-werende badkleding, de juiste handdoek én accessoires. Waardoor slippers niet mogen ontbreken. En met trots willen we je dan ook voorstellen aan het merk Ipanema. Naast O’Neill ook een geweldig merk voor onder andere badslippers voor heren en dames.

Leren slippers heren

De heren slippers die je bij UV-Fashions ziet zijn gemaakt van de beste materialen, dus natuurlijk hebben we ook leren items. Voor een geweldig voetbed, comfort én een stijlvolle uitstraling. Want het oog wil immers ook wat, nietwaar? Bij UV-Fashions weten we dat als geen ander, waardoor je de mooiste items zult vinden die het beste beschermen tegen UV-straling. En zo sla je twee vliegen in één klap. Let bij de slippers wel op of ze getest zijn op UV-bescherming. En wacht vervolgens niet langer en bestel de mooiste leren heren slippers, online bij UV-Fashions.