Strandkleding voor dames

Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar Coolibar - UV-legging voor dames - Donkerblauw
Direct leverbaar Coolibar - UV broek capri dames - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV-strandcapri voor dames - Windley - Heather - Grijs
Direct leverbaar Coolibar - UV broek capri dames - Wit
Direct leverbaar Coolibar - UV broek capri dames - Donkerblauw
Direct leverbaar Coolibar - UV-singlet dames - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV-singlet dames - wit
Direct leverbaar Coolibar - UV-singlet dames - donkerblauw / wit gestreept
Direct leverbaar Coolibar - UV Shirt voor dames - V-Hals Longsleeve - Morada - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV-jurk Dames - Donkerblauw / Wit gestreept
Direct leverbaar Coolibar - UV-jurk voor dames met capuchon - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV-jurk voor dames met capuchon - Wit
Direct leverbaar Coolibar - Casual UV broek dames - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - Casual UV broek dames - Grijs
Direct leverbaar Coolibar - Casual UV broek dames - Wit
Direct leverbaar Coolibar - UV-capri voor dames - Zwart
Direct leverbaar Coolibar - UV Zomer Capris voor dames - Monterey - Heather - Grijs
Direct leverbaar Coolibar - UV-capri voor dames - Donkerblauw
Filteren
Sorteren op:

Strandkleding voor dames

UV-Fashions heeft een ruime collectie UV-werende strandkleding voor dames. Deze UV werende kleding is geschikt voor alledaags gebruik. Zo hebben wij UV-strandbroeken, UV-shirts, UV-shorts, UV-vesten, UV-jurken, UV-tunieken en UV-leggins. Bij UV-Fashions kun je online je complete UV-werende outfit bij elkaar shoppen. De UV-strandkleding voor dames zit luchtig op de huid en draagt heerlijk. Daarnaast is de UV-werende strandkleding classy om te zien en hebben wij enkel A-merken in ons assortiment als O'Neill, Billabong, Coolibar en Snapper Rock. Het merk Billabong is een iconisch Australisch surfmerk dat zich richt op avontuurlijke heren en dames. Met een diepe verbinding met de surf- en strandcultuur, biedt Billabong hoogwaardige kleding en accessoires voor diegenen die de golven en het buitenleven omarmen. Billabong wordt vaak gespot op bekende surfspots zoals de North Shore van Hawaï, Bells Beach in Australië en Malibu in Californië, waar surfers van wereldklasse en liefhebbers van het strandleven samenkomen. Hierdoor heeft het merk een trouwe aanhang onder surflegendes en strandgangers wereldwijd. Snapper Rock is een merk uit Nieuw-Zeeland: daar waar de ozonlaag dun is. De kleding van dit merk is ontworpen door experts en is tegelijkertijd ook heel trendy. Coolibar is een groot Amerikaans merk op het gebied van UV-beschermende kleding. Dit lifestylemerk voor dames, heren en kinderen heeft een uitgebreide UV-collectie van hoogwaardige kwaliteit. Coolibar biedt mooie UV-kleding die 98% bescherming biedt tegen schadelijke UV-straling.

UV werende kleding voor dames

Naast UV-werende strandkleding voor dames hebben wij ook een ruime collectie UV-zwemkleding voor dames in ons assortiment. Van badpakken, UV-zwemshirts tot UV-zwemleggings: wij hebben alles op het gebied van UV-kleding en accessoires voor jouw vakantie. Zo hebben wij ook zonnebrandcrème, UV-werende hoeden en petten voor vrouwen en UV-wash, zodat je eigen kleding door middel van wassen UV-beschermend kan maken. Andere accessoires zoals een zonnebril, een zonnedoek en slippers zijn ook handig om mee te nemen. Deze vind je terug in onze kleding en items voor dames. Via de filters aan de linkerkant kun je eenvoudig vinden waar je naar op zoek bent.

Strandkleding voor dames kopen

Wij hebben UV-strandkleding voor dames in mooie kleuren en met mooie patronen erop. Bij ons kun je vandaag nog je ideale UV-werende outfit shoppen!