UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Badcape baby

5Producten

per pagina
 1. Playshoes---Badcape-met-capuchon---Brandweerauto
  Playshoes - Badcape met capuchon - Brandweerauto
  Vanaf 24,99
 2. Playshoes---Badcape-met-capuchon---Duiker
  Playshoes - Badcape met capuchon - Duiker
  Vanaf 23,99
 3. Playshoes---Badcape-met-capuchon---Uil
  Playshoes - Badcape met capuchon - Uil
  Vanaf 24,99
 4. Playshoes - Badcape met capuchon - Onderzeeër - Voorzijde
  Playshoes - Badcape met capuchon - Onderzeeër
  Vanaf 23,99
 5. Playshoes---Badcape-met-capuchon---Haaien
  Playshoes - Badcape met capuchon - Haaien
  Vanaf 24,99

5Producten

per pagina

Badcape baby

Een badcape voor een baby is erg prettig om je kleintje warm te houden als hij of zij uit het bad, de zee of het zwembad komt. Je kunt jouw baby na het badderen of zwemmen met papa of mama, in een omslagdoek voor een baby wikkelen, zodat hij of zij zich prettig en geborgen voelt. De badponcho kun je namelijk prima gebruiken als handdoek of omslagdoek voor een baby. De handdoek heeft een cape die je fijn over het hoofdje van je baby kunt doen, zodat zijn of haar bolletje ook warm blijft. Je kindje kan zich dus lekker knus in de absorberende zachte stof rollen. Het water wordt snel opgenomen en zo wordt hij of zij weer droog. Een badponcho biedt veel bewegingsvrijheid doordat er geen aparte mouwen aanzitten die de bewegingsvrijheid beperken.

Baby badcape kopen

Koop een badponcho voor een baby eenvoudig online. Een baby handdoek is natuurlijk een essential als je naar de zee gaat of naar het zwembad. Ook thuis is een handdoek poncho fijn om je kindje in te wikkelen na het douchen, zodat hij of zij warm blijft. De badponcho’s gaan lang mee en je kunt ze dus ook nog blijven gebruiken als je kindje groter is geworden.

Badcape baby bij UV-Fashions

Bij ons kun je zachte en mooie poncho’s voor baby’s kopen. Ze zijn ook erg leuk om te geven als cadeau. In onze webwinkel vind je een ruim assortiment omslagdoeken voor baby’s. We hebben baby badponcho in verschillende kleurtjes als blauw, rood, roze en beige. Bij UV-Fashions vind je poncho’s voor meisjes en jongens. Het merk badponcho dat wij verkopen is Playshoes. Dit merk maakt prettige en comfortabele kleding voor kinderen. De liefde voor kinderen is duidelijk terug te zien in de kleding en accessoires voor baby’s, meisjes en jongens. Tegelijkertijd heeft dit merk een goede prijs-kwaliteitverhouding. Playshoes heeft mooie poncho handdoeken met leuke figuren als een haai, een beer, een onderzeeër, een uil, een astronaut en een brandweerwagen. Bekijk onze badcapes voor baby’s eenvoudig online!

 
Terug naar boven