Babybadjas

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Babybadjas    

Een babybadjas is precies wat jouw kleine held of heldin nodig heeft na een heerlijke dag spelen in en rondom het water. Nog even nagenieten van de prachtige dag, voordat jullie teruggaan naar huis en klaarmaken voor bed of, misschien nog even uit eten gaan. Vermoeid, maar voldaan, kijken naar de zon die ondergaat in de zee met je kleine man of vrouw die in je armen ligt. Dat zijn de mooiste momenten, dus zorg dat je er goed op bent voorbereid. En natuurlijk is een babybadjas ook gewoon hartstikke handig om te hebben voor allerlei andere momenten.

Badjas maat 98          

Zoek je een badjas in maat 98? Dan is de babybadjas collectie van UV-Fashions een prima plek op het wereldwijde web. We hebben de mooiste en leukste babybadjassen in vele verschillende maten. Voor de allerkleinsten tot de wat grotere kids, hun nieuwe, favoriete badjas vind je hier. Van opvallende prints tot gekleurde designs, bij UV-Fashions combineren we bescherming en kwaliteit met leuke looks en mooie items. Zoals je ook kunt zien bij deze baby badjassen. Zie je een badjas in maat 98, dan kun je die makkelijk en snel bij ons bestellen.

Badjas maat 86

Ook een badjas in maat 86 vind je bij UV-Fashions. Net als andere maten trouwens, hoor. Hoe klein ook, vanaf maat 74 kun je bij ons terecht. En is dat nog net iets te groot, dan is het altijd handig om op de groei te kopen, nietwaar? Dat werkt bijvoorbeeld ook met de baby jurken en alle items van Juja. Soms is het wel erg jammer dat ze zo hard groeien, he? Zo veel leuke kleertjes, maar gelukkig hebben we bij UV-Fashions van jong tot oud alleen maar mooie én UV-beschermende items. Dus van babybadjas tot ‘grote mensen’ variant, bij ons zit je, je hele leven goed.