UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Sportbroek

1-16van22producten

Pagina
per pagina

1-16van22producten

Pagina
per pagina

UV-werende sportbroek

Een UV-werende sportbroek is dé uitkomst om topprestaties te leveren op het veld en jezelf te garanderen van de optimale UV-bescherming. Je wilt je tijdens het sporten, kunnen focussen. Je wilt je richten op de wedstrijd of training en je hebt geen zin om je druk te moeten maken over UV-straling en de gevaren daarvan. Dat wil niemand. Ook buiten het sportveld wil niemand daar aan herinnerd worden. Maar helaas is de harde waarheid dat UV-straling altijd aanwezig is. En altijd gevaarlijk. Dus trek een UV-werende sportbroek aan, voordat je het veld op gaat.

Sportbroeken UV-beschermend kopen

Sportbroeken die UV-beschermend zijn kun je bij UV-Fashions kopen. Sterker nog, wij zijn gespecialiseerd in UV-beschermende kleding, dus vinden we het niet meer dan logisch dat we ook sportbroeken voor jou hebben. Mooi, comfortabel, flexibel en met UPF 50+, wat zorgt voor 98% UV-wering. Kortom, bijna geen enkele UV-straal valt jou nog lastig. Naast sportkleding hebben we ook specifieke UV-werende kleding voor heren en UV-werende kleding voor dames. Neem ook daar snel een kijkje, nadat je natuurlijk een van de sportbroeken die UV-beschermend zijn gaat kopen.

Sport broek 

Een sport broek moet aan vele eisen voldoen. Comfort, de juiste stof, misschien ook een leuk ontwerp. Maar wat velen vergeten is dat je op vele sportvelden heel veel wordt blootgesteld aan UV-straling. Dus vinden wij het nog belangrijker dat een sport broek ook UV-beschermend is. En gelukkig voor jou hebben we een mooi assortiment met de beste UV-werende sportbroeken. Want om een topprestatie te leveren, moet je je kunnen focussen. En wil je niet bezig zijn met randzaken. Zoals bijvoorbeeld UV-straling. Bekijk daarom snel ons assortiment en bestel de sport broek waar jij topprestaties in gaat leveren, zonder je druk te hoeven maken over de UV-straling. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 uur bestelt, dan ontvang je jouw bestelling al de volgende werkdag!

Terug naar boven