UV-shirts voor dames

Filteren
Sorteren op:
Direct leverbaar Billabong - UV-rashguard voor dames - Korte mouw - Design - Zwarte Kiezel
Direct leverbaar Billabong - UV-rashguard voor dames - Korte mouw - Logo - Roze Zonsondergang
Direct leverbaar Billabong - UV-rashguard voor dames - Korte mouw - Logo - Munt
Direct leverbaar Billabong - UV-rashguard voor dames - Korte mouw - Design - Roze Zonsondergang
Direct leverbaar Billabong - UV-rashguard voor dames - Korte mouw - Design - Munt
Direct leverbaar Coolibar - UV-Reisblouse voor dames - Mylitta - UPF50 - Effen - Lotus - Paars
Direct leverbaar Coolibar - UV-tuniekshirt voor dames - Santorini - Aura Blauw
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor vrouwen - UPF50+ - Bidart - Black Out
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met lange mouwen voor vrouwen - Desert - UPF50+ - Dotted print
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met lange mouwen voor vrouwen - Desert - UPF50+ - Patchwork print
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met lange mouwen voor vrouwen - Women of the wave - UPF50+ - Grey Tie Dye
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met lange mouwen voor vrouwen - Women of the wave - UPF50+ - Blue Tie Dye
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met lange mouwen voor vrouwen - Anglet - UPF50+ - Yellow Scarf
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor vrouwen - Anglet - UPF50+ - Black Tropical Flower
Direct leverbaar O'Neill - UV-Zwemshirt met korte mouwen voor vrouwen - Anglet - UPF50+ - Yellow Scarf
Direct leverbaar Coolibar - UV Smart Blouse voor dames - Amara - Platte Geo - Wit
Direct leverbaar Coolibar - UV-Reisblouse voor dames - Mylitta - UPF50 - Effen - Moonlight - Blauw
Direct leverbaar Coolibar - UV-fitnessshirt voor dames - Lange mouw - Devi - Wit
Filteren
Sorteren op:

UV-shirts voor dames

Met een UV-shirt - dames, let op! - ben je uitstekend beschermd tegen de invloeden van UV-straling. Dit betekent onder meer dat je huid minder snel veroudert, maar ook dat je de kans verlaagt dat je later een huidziekte krijgt zoals huidkanker. Alle dames UV-shirts in onze collectie zijn namelijk gemaakt van stoffen met een zonwerende factor van 50+. Zo blijf je ook buitenshuis optimaal beschermd tegen de schadelijke effecten van de zon. En er is keuze genoeg: je kunt bij ons terecht voor UV-shirts dames met korte, lange mouwen of géén mouwen!

Een UV-shirt voor dames in jouw favoriete merk

Ook voor een UV-shirt voor vrouwen geldt: smaken verschillen! Daarom heb je in de webshop van UV-Fashions altijd ruimschoots keus tussen verschillende merken die dames UV-shirts maken. Onze collectie bevat enkel A-merken op het gebied van UV-werende kleding voor vrouwen. Zo zijn de UV-shirts van Cabana Life ontworpen met een scherp oog voor bescherming, comfort én design. Cabana Life heeft naam gemaakt door het vervaardigen van trendy UV-shirts voor dames met een gepatenteerde SkinSafe™ technologie. De stoffen van deze shirts gaan naast zonsinvloeden ook irritatie van de huid actief tegen. UV-Fashions is dan ook trots om een officiële leverancier te zijn van UV-shirts dames van dit merk!

UV-shirts voor dames

Naast een UV-strandshirt, kun je ook een UV-zwemshirt voor dames bestellen bij UV-Fashions. Deze shirts worden ook wel surf shirts of snorkel shirts voor dames genoemd. Net als op deze pagina, kun je op onze UV-zwemshirts voor dames pagina ook kiezen voor zwemshirts met lange of korte mouwen. Zo hebben we bijvoorbeeld zwem t-shirts voor dames van de topmerken O’Neill en Pro-Limit. Bij UV-Fashions vind je de beste UV-werende kleding en zwemkleding voor volwassenen. Zo hebben we naast UV-shirts ook leuke strandjurkjes en zwemjurkjes.

Naast UV-shirts en UV-zwemshirts voor dames, hebben we natuurlijk ook UV-shirts voor heren en UV-zwemshirts voor heren. Zoek je nog meer UV-kleding voor dames? Bekijk dan hier onze UV-werende kleding voor dames.

UV-shirt voor dames bestellen bij UV-Fashions

Of je nu een UV-shirt voor vrouwen of andere uv-kleding wilt bestellen, bij UV-Fashions hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Als grootste Europese aanbieder van onder andere dames UV-shirts dragen we er graag zorg voor dat je ook na jouw bestelling met een goed gevoel aan ons terugdenkt. Daarom kun je bij ons niet alleen veilig én achteraf betalen, maar is het retourneren of ruilen van jouw kleding ook nog eens helemaal gratis. En, indien je jouw bestelling vóór 17:30 uur bij ons plaatst, heb je jouw UV-shirt voor vrouwen de volgende werkdag al in huis.

Op onze UV-shirt dames productpagina’s trachten we je zo goed mogelijk te informeren over onze kleding en vertellen we je meer over het kledingmerk. Heb je onverhoopt toch nog vragen over een UV-shirt voor vrouwen of één van onze andere producten, dan helpt onze persoonlijke klantenservice je graag op weg. Je kunt ons hiervoor zowel telefonisch (010-226 4801), per e-mail als per chat bereiken. Ben je op zoek naar een specifiek UV-shirt voor dames? Gebruik dan ons handige filtersysteem waarmee je kunt zoeken op o.a. kledingmaat, merk en kleur. Handig! Zo vind je snel het UV-shirt voor dames waar je naar op zoek bent.