UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Hoodies

9Producten

per pagina

9Producten

per pagina

Hoodies

Met een UV-werende hoodie haal je hét perfecte kledingstuk in huis. Een artikel dat niet mag ontbreken in jouw collectie. Want waar de hoodie vroeger een beetje met de nek werd aangekeken, is het tegenwoordig een van de populairste items bij ieder persoon. Wat jouw stijl ook is of voor welke gelegenheid je een outfit bij elkaar zoekt, een hoodie biedt uitkomst. Combineer je het op de juiste manier is het zo ontzettend veel meer dan alleen een trui die je aantrekt na het sporten. En de designs zijn er ook niet meer naar om deze truien zo te zien. Dus zoek je een UV-werende hoodie, hoef je bij UV-Fashions niet ver te zoeken.

 

Zwarte hoodie

De zwarte hoodie is als ‘the little black dress’ van deze tijd. Waar vroeger de vrouw standaard een zwart jurkje in haar kast moest hebben, is een garderobe tegenwoordig niet compleet zonder een hoodie. En een zwarte is dan helemaal perfect. Te combineren met van alles, te dragen bij iedere gelegenheid. Maar waar het misverstand bestaat dat kleding ook gelijk UV-werend is, zorgen we er bij UV-Fashions voor dat je kleding ook goede bescherming biedt tegen de zon. Want straling snijdt zo door normale kleding. Gelukkig blokkeert UV-werende kleding tot maar liefst 98% van de straling. Waardoor je met de juiste kledingstukken, misschien wel deze zwarte hoodie, je lichaam de optimale bescherming biedt.

 

Oversized hoodie

Een oversized hoodie zorgt voor comfort en een ontspannen look. Perfect voor vakanties, na een lange stranddag of na een uitputtende sportwedstrijd. Soms gaat er niets boven even wegkruipen in een veel te grote trui. En bij UV-Fashions hebben we niet alleen die truien, we hebben ze ook nog eens, uiteraard, met UV-bescherming. Net als dat we dat hebben bij alle andere items, zoals deze zonnebrillen voor heren. Benieuwd wat we nog meer hebben? Bekijk dan eens al onze merken. Maar eerst jouw favoriete, oversized hoodie kiezen, he?

Back to top