UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Sportshirts

1-16van44producten

Pagina
per pagina

1-16van44producten

Pagina
per pagina

Sportshirt met UV-bescherming

           

Een UV-werend sportshirt is net zo belangrijk als het dragen van de juiste sportschoenen en het beheersen van de perfecte techniek. Als je topprestaties wilt leveren, op welk niveau dan ook, is het belangrijk om jezelf optimaal voor te bereiden. Dus ga je in training. Je leert de sport en je zorgt voor het juiste materiaal. Een tennisracket, bijvoorbeeld. Of een hockeystick. Maar vaak vergeet men om zich te beschermen tegen de zon. Terwijl die altijd aanwezig is en altijd op de loer ligt. Met heerlijke, maar gevaarlijke zonnestralen. Wil je onbezorgd sporten? Dan is een sportshirt met UV-bescherming een must.

 

Wit sportshirt  

 

Wist je dat een normaal wit sportshirt maar 15% bescherming biedt tegen UV-straling? En dat, dat dus bijna geen nut heeft. Terwijl we allemaal denken dat een shirtje aantrekken voldoende is, als we (bijna) gaan verbranden. Zolang er iets op je huid zit om de zon af te dekken, zitten we goed. Helaas is dat niet waar. En daarom hebben we bij UV-Fashions de mooiste en beste UV-werende kleding, zodat je wel goed beschermd bent tegen UV-straling. Niet alleen sportshirts, maar bijvoorbeeld ook bikinibroekjes en vrijetijdsbroeken. Want de zon en de straling is er altijd. En overal. Ga dus voor beter dan een normaal wit sportshirt.

 

Sportshirt van UV-Fashions

 

Een sportshirt van UV-Fashions geeft jou de zekerheid dat je beschermd bent en met een zorg minder het sportveld op kan. Zodat je alle aandacht hebt om een topprestatie te leveren. Zorg jij ervoor op het veld, doen wij dat in onze shop. Door een snelle levering te garanderen, een past-precies garantie te geven en jou altijd 30 dagen de mogelijkheid te bieden om te ruilen of retourneren. Al zal dat met een sportshirt van UV-Fashions die je in ons assortiment ziet vast niet nodig zijn.

Back to top