UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-werend sportshirt dames

14Producten

per pagina

14Producten

per pagina

Sportshirts dames UV-beschermend

Sportshirts voor dames die UV-beschermend zijn zie je nog niet heel veel. Maar zijn wel ontzettend belangrijk. Veel verschillende sporten beoefen je buiten. En dus word je blootgesteld aan UV-straling. Dat verschilt per dag, maar er is altijd UV-straling. En niet zo’n beetje ook. Wil je dus onbezorgd gaan sporten, zorg dan dat je niet alleen de juiste sportschoenen draagt, maar ook de juiste UV-werende kleding. En met deze UV-werende sportshirts voor dames ben je al heel goed op weg.

 

Sporttop dames met UV-bescherming

Een sporttop voor dames met UV-bescherming zorgen ervoor dat je bovenlichaam bijna niet wordt blootgesteld aan UV-straling. Deze tops kunnen tot wel 98% blokkeren, terwijl een normaal wit T-shirt slechts 15% tegenhoudt. Dat is natuurlijk een flink verschil en niet alleen handig (of eigenlijk noodzakelijk) op warme zomerdagen, maar het hele jaar door. Er zijn twee soorten UV-straling waar we op aarde aan worden blootgesteld en die zijn altijd fel en aanwezig. Natuurlijk, op de warmste dag in augustus, met geen wolkje aan de lucht, is deze straling het hevigst, maar ook in de herfst en winter, als het stormt ontvangen we deze straling. Bescherm je lichaam dus goed en zorg dat je UV-werende kleding hebt. Bij UV-Fashions hebben we niet alleen UV-werende sporttops, maar ook UV-werende dameskleding en UV-werende kinderkleding.

 

Sportshirts dames kopen?

Wil jij sportshirts voor dames kopen? Bij UV-Fashions vind je de mooiste en beste UV-werende kleding, dus natuurlijk kunnen de sportshirts dan niet ontbreken in ons assortiment. Als je gaat sporten zorg je toch ook altijd voor de beste sportschoenen en ander materiaal? Je gaat niet tennissen met een houten raket of voetballen met een kapotte bal, dus waarom zou je niet zorgen voor de juiste kleding? Kleding waar je optimaal in kan presteren en die zorgt voor optimale bescherming tegen de zon. Dat zijn deze UV-werende sportshirts.

 
Back to top