UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Sportshirts voor heren

1-16van67producten

Pagina
per pagina

1-16van67producten

Pagina
per pagina

Sportshirt heren

In de sportshirts voor heren van UV-Fashions kunnen mannen heerlijk fitnessen, wandelen of zelfs watersporten beoefenen. Wij hebben namelijk niet alleen sportkleding voor op het land, maar ook sport-Tshirts en sportbroeken voor in en op het water met een hoge UV-beschermende factor, zodat de door de sportkleding bedekte huid niet verbrandt. Juist als je buiten sport, loop je vaak in de zon en is het belangrijk dat je niet vergeet je te beschermen tegen UV-straling. Erg handig is dat je je niet hoeft in te smeren met zonnebrand op de plekken die door de UV-werende stof worden bedekt.

Sportshirt heren merken

In onze webwinkel zijn verschillende sportshirts voor heren terug te vinden met tijdloze, krachtige ontwerpen. De T-shirts voor mannen voelen heerlijk aan op de huid en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. In ons assortiment hebben wij onder meer sportkleding voor mannen van O’Neill. Zo bieden wij UV-sportshirts van O’Neill die sneldrogend is en extra vochtafvoerend. Dit is handig voor momenten waarbij de temperatuur oploopt en voor mannen die veel zweten. Een ander mooi merk uit onze collectie is het Amerikaanse Coolibar. Dit merk is gespecialiseerd in UV-werende kleding en creëert mooie kleding en accessoires voor dames, heren en kinderen. De stoffen van Coolibar worden uitvoerig getest. Zo wordt elke stof wel veertig keer gewassen en meer dan honderd uur blootgesteld aan UV-straling. Prolimit is een merk dat zich toespitst op watersporters en UV-beschermende kleding voor deze groep. Prolimit staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige kleding.

Sportshirt heren kopen

Als je op zoek bent naar een heren sportshirt voor een goede workout ben je bij ons aan het juiste adres. Bekijk ook eens onze sportbroeken voor heren. Wij hebben een ruim assortiment en verkopen daarnaast sportkleding die toegespitst is op watersporten. Voor een kwalitatief hoogwaardige sportuitrusting met UV-bescherming kun je bij ons terecht. Als je sport wil je geen last hebben van te strakke of omhoog kruipende sportshirtjes. Bij UV-Fashions vind je sportshirts voor heren die prettig vallen en vaak nog extra prettige sporteigenschappen hebben.

 
Terug naar boven