UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-werende dames vesten

1-16van23producten

Pagina
per pagina

1-16van23producten

Pagina
per pagina

Merk vesten zoals Coolibar bij UV-Fashions

UV-werende damesvesten zijn perfect om beschermd naar buiten te gaan. Want ook al kan het buiten wat fris zijn en is de zon niet altijd zichtbaar, er is altijd UV-straling. Veel mensen vergeten dat en denken dat ze alleen op stranddagen of bij lange wandelingen in de gloeiende zon maatregelen moeten treffen. Maar ook al is het buiten fris, kun je jezelf beter goed beschermen met een van deze UV-werende damesvesten.


Lange vesten dames online bestellen

De lange vesten voor dames van UV-Fashions zijn UV-werend, waardoor je ook op wat koudere dagen goed beschermd bent tegen UV-straling. Bij UV-Fashions hebben we uiteraard ook UV-werende strandkleding, zoals deze bikini’s en badpakken, maar we vinden het ook belangrijk om de aandacht te vestigen op beschermmomenten die niet zo voor de hand liggen. Op momenten waarop je denkt dat een normaal vest of een shirt met lange mouwen genoeg is, bijvoorbeeld. Vaak is dat niet voldoende om je te beschermen tegen UV-straling. Want zelfs op de meest bewolkte en regenachtige dag kan de zonkracht nog steeds een 2 of een 3 zijn. Bedenk dus eens wat de zonkracht dan al wordt als de lucht een beetje opklaart en jij lekker wilt gaan joggen. Uiteraard met een vest, want het is nog steeds fris. Met de UV-werende vesten van UV-Fashions ben je dan beschermd tegen 95% van de straling.

 

UV-beschermende vesten kopen

UV-beschermende vesten zijn ideaal onder alle weersomstandigheden. Kom je uit het water na een verfrissende duik, dan kun je weer lekker opwarmen met een lang vest. Ga je de deur uit en is het te warm voor een jas, maar te koud voor een T-shirt? Dan zijn deze vesten voor vrouwen precies wat je nodig hebt: stijlvol, beschermend en overal mee te combineren.


 
Back to top