Zonnekleppen

Zonneklep voor dames en heren

Een zonneklep voor dames of heren beschermt het gezicht optimaal tegen zon en Uv-schade. Door een zonneklep te dragen, valt je gezicht in de schaduw, waardoor niet alleen je gezicht beter beschermd is tegen schadelijke invloeden van buitenaf, maar ook je ogen minder worden blootgesteld aan Uv-straling, wat behoorlijk schadelijk kan zijn voor je zicht. Een zonneklep alleen is niet genoeg, je moet ook goed smeren met een zonnebrandcrème met SPF30+, want ook in de schaduw kan de huid verbranden.

Voorkomen is beter dan genezen

Heb je in het verleden te maken gehad met een vorm van huidkanker? Dan weet je als geen anders dat het enorm belangrijk is om de huid optimaal te beschermen bij zonnig weer. Met een modieuze zonneklep lukt dit voor een groot gedeelte, want de zonnekleppen die Uv-fashions.nl in het assortiment heeft, zijn gemaakt van Uv-werende materialen, die schadelijke straling grotendeels blokkeren. Wijs ook je omgeving op het belang van het dragen van een beschermende zonneklep of visor, want misschien zijn die er nog niet zo alert op als dat jij dat bent.

Wanneer draag je een zonneklep?

Er zijn tal van gelegenheden te bedenken waarbij je een zonneklep draagt. Zo is het een ideaal accessoire voor heren of dames tijdens het golfen, maar ook tijdens het tuinieren, varen, tennissen of zwemmen. Zeker wanneer je niet wilt dat je haar plat zit na het dragen van een pet, biedt een zonneklep met open bovenkant uitkomst, want die voorkomt dat je haar geplet wordt aan de bovenkant. De meeste visors zijn verstelbaar en vaak ook wasbaar, dus extra hygiënisch en veelzijdig.

Jouw zonneklep eenvoudig online bestellen

In de webshop van Uv-fashions vind je zonnekleppen voor heren of dames van merken zoals Dorfman Pacific, Scala en Tropical Trends. Stuk voor stuk mooi om te zien en comfortabel om te dragen. Wanneer je vandaag een zonneklep of visor bestelt voor 16:00, dan heb je hem de eerstvolgende werkdag in huis.

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in