UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Aftersun

1Product

per pagina
  1. Careplus---sun-protection-after-sun
    Careplus - sun protection after sun
    22,99

1Product

per pagina

Wat doet aftersun?

Aftersun zorgt voor een verkoelend effect en hydrateert de huid. De zon droogt de huid namelijk vaak uit en in aftersun zitten verschillende stoffen die de huid tot rust brengt en voedt met de nodige middelen. Zoals invettende stoffen en antioxidanten. Wat heel erg belangrijk is om te weten, is het feit dat een verbrande huid niet wordt hersteld door aftersun. Helaas is de schade dan al geschied. Het brengt je huid wel tot rust, dat is het verkoelende effect, maar het kan de schade niet terugdringen. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om preventief voor de juiste bescherming te zorgen en naderhand in te smeren met aftersun.

Aftersun kind

Ook voor een kind is het gebruik van aftersun aan te raden. Zeker op mooie zomerdagen zijn kinderen druk in de weer op bijvoorbeeld het strand of in een park, waarbij ze veel bloot worden gesteld aan UV-straling. Zorg er met onder andere de juiste UV-werende zwemkleding voor jongens en zwemkleding voor meisjes voor dat ze al goed beschermd zijn. Maar help de tere huid naderhand tot rust te komen en weer bij te komen, door de juiste aftersun te gebruiken. De zon is een prachtig natuurverschijnsel. En we kunnen er met elkaar ontzettend van genieten. Maar het is zo belangrijk om goed voor te bereiden en ook naderhand nog even de effecten van de zon te verhelpen en de huid de verzorging te bieden die het verdient. En met de aftersun voor een kind van UV-Fashions maak je de goede keuze.

Aftersun gel of spray

Aftersun komt in verschillende soorten, zoals bijvoorbeeld een spray of een gel die je op het lichaam kunt aanbrengen. Ieder persoon heeft zo zijn eigen voorkeuren, dus om die reden hebben we bij UV-Fashions een uitgebreid assortiment, zodat je een gedegen keuze kunt maken. Liever met aloë vera of een ander cactus extract? We hebben het allemaal. Het enige wat jij hoeft te doen is je voorkeur aan te geven en te kiezen tussen een aftersun gel of spray.

Terug naar boven