UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Lipbalm

1Product

per pagina
  1. Care-Plus---Sun-Protection-Lippenbalsem---SPF30+---4,8-g
    Care Plus - Sun Protection Lippenbalsem - SPF30+ - 4,8 g
    4,95

1Product

per pagina

Lipbalsems

Een deel van je gezicht dat vaak vergeten wordt bij de bescherming tegen UV-straling is de mond. Daarom heeft UV-Fashions ook lipbalsems in het assortiment die gemakkelijk op de lippen is aan te brengen. Dit middel heeft geen smaak- of geurstoffen die de lippen zouden kunnen irriteren.

Het aanbrengen van de lipbalsem

Door middel van de stick breng je de lipbalsem aan ruim voor de blootstelling aan de zon en herhaal je het aanbrengen regelmatig als je in de zon zit. Zo geef je jouw lippen ook bescherming tegen de zon zonder dat je de meestal niet zo lekker smakende zonnebrand op je lippen hoeft aan te brengen.

Lippenbalsem kopen

Bij UV-Fashions kun je gemakkelijk en eenvoudig goede lipbalsem bestellen. Natuurlijk is het belangrijk om ook de UV-werende kleding daarbij niet te vergeten. Wij bieden premium UV-merken aan voor baby’s, jongens, meisjes, dames en heren. Wil je meer weten over UV-kleding? Lees dan onze pagina ‘Wat is UV-kleding?’ Op deze pagina wordt ook verteld hoe UV-kleding het beste kan worden gedragen en op welke manieren UV-kleding bescherming biedt. Bestellingen van maandag tot en met vrijdag voor 17:30 uur op werkdagen worden de volgende dag thuis bezorgd. De levertijd binnen de Benelux bedragen dus één werkdag. Voor meer informatie hebben wij de pagina ‘verzenden/leveren’. Koop je lipbalsem eenvoudig online bij UV-Fashions!

Terug naar boven