Bikini's voor dames

Bikini

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in

De UV-werende bikini’s van UV-Fashions zijn het essentiële item voor aankomende zomer. Bescherming tegen UV-straling van de zon is noodzakelijk en de aanschaf van een stijlvolle UV-bikini voor dames draagt hieraan bij. Met de bikini’s van UV-Fashions en bijpassende accessoires kun je mooi over het strand flaneren.

Bikini’s voor dames

Alle bikini’s voor dames in ons assortiment zijn afkomstig van A-merken als Cabana Life. Cabana Life is een Amerikaans kledingmerk voor de modebewuste vrouw. De Cabana Life kleding heeft een 50+ UV-protectie en bevat de gepatenteerde SkinSafe™ technologie. De bescherming tegen UV-straling blijft ook behouden na het wassen en de stof gaat irritatie van de huid, zoals eczeem, tegen.


De bikini’s die UV-Fashions verkoopt hebben prachtige sprekende kleuren en mooie patronen. Maar nog belangrijker: de bikini’s bieden UV-bescherming. Een hoge UV-beschermingsfactor is belangrijk. Zo kan de huid die erdoor bedekt is niet verbranden. Dit helpt huidkanker op een latere leeftijd te voorkomen.

Deze mooie bikini’s zijn heerlijk op vakantie, op het strand of in het zwembad. Laat een stijlvolle bikini van UV-Fashions je grootste vriend(in) worden deze zomer! Ontdek ook de andere, bijpassende items om in te zwemmen en te flaneren of om andere delen van het lichaam te beschermen tegen de zon. Zo heeft UV-Fashions mooie en handige accessoires als UV-lipbalsems, zonnehoeden en zonnedoeken. Op die manier kun je ook je lippen, je hoofd en andere lichaamsdelen beschermen. UV-Fashions heeft alles in huis om je optimaal te beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon.

UV-bikini voor vrouwen bestellen bij UV-Fashions

Als je een UV-bikini voor vrouwen wilt kopen, ben je bij ons aan het goede adres. UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder van UV-kleding. Bij ons heb je dus altijd keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt bij ons achteraf betalen en ben je bij nader inzien toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je deze gratis bij ons ruilen. Retourneren is natuurlijk ook mogelijk, voor meer informatie, klik hier.

 

Ben je op zoek naar een mooie UV-werende bikini die ook nog eens goede UV-bescherming biedt? Bekijk dan snel onze collectie en bestel jouw stijlvolle bikini voor dames eenvoudig online.