UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-bikinibroekjes voor dames

1-16van19producten

Pagina
per pagina

1-16van19producten

Pagina
per pagina

Bikinibroekje zwart | zwart bikinibroekje dames        

Naast een zwart bikinibroekje hebben we bij UV-Fashions nog veel meer schitterende broekjes met UV-bescherming. De bikini broekjes zijn een van de meest populaire items in onze shop en we hebben dan ook een uitgebreid assortiment vol met de beste merken. Wat denk je van bijvoorbeeld broekjes van Cabana Life en Coolibar? Neem op je gemak eens een kijkje en ga dan niet alleen voor een zwart bikinibroekje, maar bekijk ook de vele andere kleuren.

 

Losse bikinibroekjes

Het fijne aan bikini’s is dat je het kunt kopen als een set, maar vervolgens onbeperkt kunt combineren en afwisselen met losse bikinibroekjes. En topjes. Waar je niet heel lang voor hoeft te zoeken, want bij UV-Fashions hebben we ook de meest stijlvolle bikini tops en tankini tops. Die jouw lichaam goed beschermen tegen UV-straling. De UV-werende badkleding beschermt bijna altijd tot 94% en soms zelfs tot 98%. Dat staat gelijk aan UPF 55+. Ter vergelijking, een wit T-shirt beschermt voor maar 15%, dus neem zeker even een kijkje in de rest van ons assortiment zodat je ook je andere lichaamsdelen kunt beschermen tegen de krachtige UV-straling. Maar een goede start maak je met deze losse bikinibroekjes.

 

Bikinibroekjes voor dames bestellen

Voor 17:30 uur bikinibroekjes voor dames bestellen op werkdagen betekent de volgende dag geleverd. Dat is de service van UV-Fashions. Samen met onze partner DPD doen we er alles aan om jouw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. DPD is daar ontzettend goed in, dus precies om die reden hebben we ervoor gekozen om samen met hen te werken. Bij UV-Fashions willen we jou altijd alleen het allerbeste bieden en wij vinden dat een snelle bezorging dan onmisbaar is. Wacht dus niet langer en bestel jouw favoriete bikinibroekjes online, bij UV-Fashions.

 
Back to top