UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Tankini baby UV-werend

4Producten

per pagina
 1. Snapper-Rock---UV-tankini---tropisch-neon
  Snapper Rock - UV tankini - tropisch neon
  Vanaf 49,99
 2. Snapper-Rock---Tankini-voor-meisjes---Tropicana---Roze
  Snapper Rock - Tankini voor meisjes - Tropicana - Roze
  Vanaf 49,99
 3. Snapper-Rock---Tankini---Zebra-Crossing---Roze/Zwart/Wit
  Snapper Rock - Tankini - Zebra Crossing - Roze/Zwart/Wit
  Vanaf 49,99
 4. Snapper-Rock---Tankini-Spotty-Fish---Koraalrood
  Snapper Rock - Tankini Spotty Fish - Koraalrood
  Vanaf 49,99

4Producten

per pagina

Tankini baby UV-beschermend         

Een baby in een tankini, die natuurlijk UV-werend is. Hoe schattig is dat? Zo kun je onbezorgd jouw kleine meid in en rondom het water laten spelen, wetende dat bijna haar hele lichaam goed is beschermd tegen de zon. Denk nog wel goed aan haar beentjes en vergeet haar gezicht en armen niet goed in te smeren of te kleden met andere UV-werende items. Zoals bijvoorbeeld deze baby zwemleggings of kijk naar ons assortiment zwemsets om het compleet te maken. Maar hoe je het ook wendt of keert, met een jouw baby UV-beschermend in een tankini is een heel goede keuze.

 

Tankini, badpak of bikini voor baby's?          

Twijfel je nog of een tankini, badpak of bikini het leukste is bij jouw baby of baby’s? Dan kun je bij UV-Fashions op je gemak alles bekijken en uiteindelijk jouw favoriet kiezen. Maar we zetten hier even de voordelen van een tankini op een rij. Het bedekt een groot deel van het lichaam, waardoor het dus ook voor een heel groot deel UV-bescherming biedt aan jouw kleine meid. Het bovenlichaam wordt, afgezien van de armen, nek en stukje van de hals, volledig bedekt. Dat scheelt je dus heel veel smeren. Daarnaast is het ook heel makkelijk tijdens een bezoekje aan het toilet. Doordat een tankini uit twee delen bestaat hoef je niet het hele pak uit te trekken. En dat is vooral met een baby een heel handige en fijne uitkomst. Overtuigd? Dan hoef je alleen nog maar uit te zoeken welke UV-werende baby tankini jij wilt.

 

Takini's baby online bestellen

Als je UV-werende baby tankini gevonden hebt kun je die baby tankini’s heel gemakkelijk en snel online bij ons bestellen. Want naast onze missie om jou en je geliefden de beste UV-beschermende kleding te bieden, willen we ook jouw favoriete shop zijn of worden. En dat lukt natuurlijk alleen maar als we de mooiste en beste kleding combineren met de allerbeste service. Zoals een snelle bezorging, een ruime ruil- en retourgarantie, een past-precies garantie en uiteraard betalen hoe jij dat wilt, via alleen gecertificeerde instanties. Kortom, UV-werende baby tankini’s kun je zonder zorgen online bestellen bij UV-Fashions.

 
Terug naar boven