UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Tankini top

5Producten

per pagina
 1. Coolibar---Dames-Bandeau-Tankini-top---Blauw-bloemenprint
  Coolibar - Dames Bandeau Tankini top - Blauw bloemenprint
  Normale prijs 84,99 Vanaf 46,00
 2. Coolibar---Dames-Bandeau-Tankini-top---Blauw-bloemenprint
  Coolibar - Dames Bandeau Tankini top - Blauw bloemenprint
  Normale prijs 84,99 Vanaf 46,00
  Color: Blauw
  • Blauw
  • Zwart
  • Blauw
 3. Coolibar---Dames-Bandeau-Tankini-top---Blauw
  Coolibar - Dames Bandeau Tankini top - Blauw
  Normale prijs 84,99 Vanaf 46,00
  Color: Blauw
  • Blauw
  • Zwart
  • Blauw
 4. Coolibar---Dames-Bandeau-Tankini-top---Zwart
  Coolibar - Dames Bandeau Tankini top - Zwart
  Normale prijs 84,99 Vanaf 46,00
  Color: Zwart
  • Zwart
  • Blauw
  • Blauw

5Producten

per pagina

UV-werende tankinitop

Een UV-werende tankinitop zorgt ervoor dat je op het strand, bij een meer of waar dan ook in de buitenlucht, stijlvol én goed beschermd van de zon kunt genieten. En het water, want een tankini is om mee te zwemmen. Het droogt snel en bedekt het gehele bovenlijf. Uitgezonderd van de armen. Ideaal voor een zonvakantie of een dagje naar het Hollandse strand. En een perfecte toevoeging in jouw collectie zwemkleding, want daar heb je toch nooit genoeg van? Neem eens een kijkje en bestel jouw favoriete UV-werende tankinitop.

Merken tankinitopjes

Een tankinitop is onderdeel van de tankini en bij UV-Fashions hebben we vele verschillende merken tankinitopjes. Die dan weer perfect passen bij bikinibroekjes, zodat je continue kunt blijven mixen en combineren. Want een bezoekje aan het strand begint natuurlijk vaak met de gedachte en uiteindelijke beslissing, wat je gaat dragen. Ga je voor veel kleur en opvallend? Een rustige look? Of een combinatie van alles? Met tops en broekjes die goed bij elkaar passen kun je altijd een geweldige combinatie maken. En als je alle badkleding bij UV-Fashions haalt en onze prachtige merken in je armen sluit, weet je ook nog eens 100% zeker dat je goed beschermd bent tegen de stralen van de zon. En een belangrijk onderdeel is dan een UV-werende tankinitop.

UV-beschermende tankinitop online kopen

Een UV-beschermende tankinitop online kopen doe je uiteraard bij UV-Fashions. Je wilt goed beschermd zijn tegen de zon, dus zoek je de beste UV-werende kleding en badkleding. Dan kom je automatisch bij ons terecht en daar zijn we erg trots op. En werken we dan ook heel hard voor. Iedere dag doen we ons uiterste best om jou de kleding en dus de bescherming te bieden die je verdient. Waardoor we dus keer op keer vereerd zijn als we horen dat mensen onder andere hun UV-beschermende tankinitop online kopen bij UV-Fashions.

Terug naar boven