UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Baby zwemlegging UV-werend

3Producten

per pagina
 1. Coolibar---UV-Zwemlegging-voor-baby's---Wave-Tights---Nautisch-Camo
  Coolibar - UV Zwemlegging voor baby's - Wave Tights - Nautisch Camo
  Vanaf 29,99
  Color: Blauw
  • Blauw
  • Roze
  • Roze
 2. Coolibar---UV-zwemlegging-voor-baby's---Roze
  Coolibar - UV zwemlegging voor baby's - Roze
  Vanaf 44,99
  Color: Roze
  • Roze
  • Roze
  • Blauw
 3. Coolibar---UV-zwemlegging-voor-baby's---Aloha-roze
  Coolibar - UV-zwemlegging voor baby's - Aloha roze
  Vanaf 44,99
  Color: Roze
  • Roze
  • Roze
  • Blauw

3Producten

per pagina

Baby zwemlegging UV-beschermend           

UV-werend, voor jouw baby en ideaal in en om het water, dat is een zwemlegging. Tenminste, niet alle zwemleggings zijn UV-werend, maar die je bij UV-Fashions vindt uiteraard wel. Zoals we alles wat UV-werend is voor jou in petto hebben. Op de meest positieve manier. Want je wilt toch niet verrast worden door de zon en vervolgens moeten leven met alle negatieve consequenties die daarmee gepaard gaan? Zoals huidveroudering, verbranding en zelfs huidkanker. Bescherm jezelf, bescherm je dierbaren en zorg voor de allerkleinsten voor een UV-werend baby zwemlegging.

 

Baby zwemleggings UV-beschermend         

Baby zwemleggings die UV-beschermend zijn zie je nog niet veel. Helaas en ook erg raar, want je wil jouw baby toch niet open en bloot in de zon laten spelen? Jammer genoeg vergeten nog veel te veel mensen wat de gevaren van UV-straling zijn en vergeten dat niet alleen bij henzelf, maar ook bij hun baby en kleine kinderen. Bij UV-Fashions zien we het als onze missie om de bewustwording hiervan bij een groter publiek bekend te maken en we vinden het dan ook fantastisch dat je hier nu bent. Omdat jij wel beschermd wil worden. Omdat je ook je baby het plezier van de zon wil geven, zonder de vervelende gevolgen. En dus hebben we voor jou niet alleen de mooiste baby zwemlegging die UV-werend zijn, maar bijvoorbeeld ook deze baby jurken.

 

UV-werende zwemlegging baby kopen?

Als je een UV-werende zwemlegging voor jouw baby wilt kopen, dan doe je dat gemakkelijk, snel en 100% veilig bij UV-Fashions. We hebben de mooiste merken, we zorgen voor een snelle bezorging, geven je 30 dagen ruil- en retourgarantie en komen ieder seizoen weer met nog meer mooie en betere items. Omdat we jou alleen het allerbeste willen bieden. En als jij dan de perfecte, UV-werende baby zwemlegging gevonden hebt, willen we je ook even voorstellen aan Juja.      

 
Terug naar boven