UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zwemluier badpak

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zwemluier badpak

Een badpak met zwemluier is misschien wel het favoriete zwem item van iedere ouder. Niet voor henzelf, maar voor de kleine man of vrouw. Zodat de waterrat onbezorgd het water in kan en je niet bang hoeft te zijn voor onvoorziene gebeurtenissen, die liever niet in het water gebeuren. En als het dan ook nog eens UV-werend is, met UPF 50+ dan heb je verder toch niets meer nodig als je naar het strand of zwempark gaat? Een zwemluier badpak is dus echt een fantastische uitkomst voor iedere ouder.

Wasbare zwemluier badpak

Een badpak met zwemluier kan nog beter als het een wasbare zwemluier betreft. En de items bij UV-Fashions zijn wasbaar. Zodat je niet bij ieder ongelukje een nieuwe luier moet kopen, want dan is er geen beginnen aan. Een badpak met zwemluier van UV-Fashions voldoet dus aan de drie belangrijkste eisen. Het feit dat het een badpak met zwemluier is, is een heel fijn voordeel. Het feit dat het vervolgens ook UV-werend is en jij je kleine man of vrouw niet continue hoeft in te smeren, is een erg handig en geruststellend gegeven. Want er is niets zo gevaarlijk als UV-straling, voor de huid van een baby. En het derde pluspunt is de wasbaarheid van een zwemluier. Kortom, wacht niet langer en bestel een badpak met wasbare zwemluier.

Baby badpak met zwemluier

Een baby badpak met zwemluier bestel je makkelijk, snel en zonder zorgen bij UV-Fashions. Net als dat je al je andere UV-werende kleding bij ons besteld. Zoals de baby zwemkleding en alle andere items voor jouw baby. We garanderen een snelle bezorging, een past precies garantie en altijd 30 dagen de mogelijkheid om te ruilen of retourneren. Geen enkele reden om een baby badpak met zwemluier niet bij UV-Fashions te bestellen. Als je bij UV-Fashions voor 23.59 uur bestelt, dan ontvang je jouw bestelling al de volgende werkdag!

Terug naar boven