Zwemluiers

Zwemluier

Zwemluiers vind je bij UV-Fashions in diverse mooie kleurtjes en patroontjes. Bijvoorbeeld: zwemluiers met krabbetjes, zeesterren en zeepaardjes voor zowel meisjes als jongens. De zwemluiers uit ons assortiment hebben veelal elastische banden, zodat de zwemluiers comfortabel dragen voor je kindje. Het materiaal is UV-werend, waardoor de bedekte huid niet zal verbranden. Combineer de zwemluier met andere mooie UV-werende kleding voor dreumesen, baby’s en kinderen om je kindje goed beschermd te houden tegen de schadelijke effecten van de zon. UV-Fashions verkoopt UV-kleding waarin kinderen zich vrij kunnen voelen. Bekijk ons ruime assortiment zwemluiers.

Zwemluier wasbaar

De wasbare zwemluiers zijn duurzaam. Als jouw kindje per ongeluk een grote boodschap doet in het water, houdt de zwemluier dit goed tegen. Wasbare zwemluiers houden bij een kleine boodschap enkel het eerste plasje van je kind tegen, maar niet alle volgende plasjes. Bij wegwerpzwemluiers wordt de urine overigens helemaal niet opgevangen. Na gebruik kun je de zwemluiers gemakkelijk uitspoelen, wassen en weer gebruiken. Zwemluiers zijn duurzaam en gaan lang mee. Een groot voordeel is daarbij dat je geen enorme hoeveelheden wegwerpluiers hoeft mee te nemen voor een dagje aan het strand, in het zwembad of op vakantie. Zo maak je een verantwoorde keuze en zorg je niet voor bergen afval, zoals bij wegwerpluiers wel het geval is.

Merken zwemluiers

In ons assortiment hebben wij zwemluiers van Lässig en zwemluiers van het merk Playshoes UV. Lässig, ook wel geschreven als Laessig, staat bekend om haar milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Dit merk is erop gericht dat een kind zich vrij voelt in de kleding tijdens het spelen. In de UV-kleding van Playshoes UV is de liefde voor kinderen duidelijk terug te zien. Daarbij houdt dit merk ook rekening met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Playshoes heeft een breed scala aan UV-werende kleding.

Zwemluier kopen

Ben je overtuigd geraakt van het gemak van zwemluiers? Bij UV-Fashions koop je jouw zwemluier eenvoudig online!

 

 

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in