UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Wasbare Zwemluiers voor Baby's

1-16van17producten

Pagina
per pagina

1-16van17producten

Pagina
per pagina

 

Hoe werken zwemluiers die wasbaar zijn?

Zwemluiers zijn een echte uitkomst als je gaat zwemmen met je kleine. Bij baby's en peuters gebeurt er natuurlijk nog wel eens een ongelukje in het water. Met een wasbare zwemluier is dat gelukkig snel verholpen!

Zwemluiers werken vrij eenvoudig. Als jouw baby tijdens het zwemmen of pootjebaden heeft gepoept, voorkomt de wasbare zwemluier dat de ontlasting in het water terechtkomt. Je neemt je kleine mee naar de verschoonruimte of het toilet, leegt de luier in de wc en spoelt hem vervolgens goed schoon onder de kraan. Doe de zwemluier weer aan en jouw baby is klaar om terug het water in te gaan!

Ze houden daarentegen niet goed urine tegen. Wasbare zwemluiers zoals degenen die wij verkopen bevatten wel een plastic laagje, waardoor het eerste beetje plas wel wordt tegengehouden. (Dit in tegenstelling tot wegwerpexemplaren, die vrijwel niets tegenhouden.) Vooral als de zwemluier goed op de beentjes aansluit is dit het geval. Maar met al dat gespetter en gespeel in het water bieden ook wasbare luiers helaas geen 100% garantie dat de urine niet in het water terecht komt. Je kunt dus vooral de grote boodschap tegenhouden met zwemluiers.

 

Wasbare zwemluiers vs. wegwerpzwemluiers

Wasbare zwemluiers hebben een aantal voordelen t.o.v. de wegwerpvariant. Zo zijn ze erg handig voor mee op vakantie: je hoeft geen bergen wegwerpluiers in te pakken. En het zou natuurlijk zonde zijn als je op je vakantiebestemming aankomt, om er vervolgens achter te komen dat ze daar geen luiers voor in het water verkopen!

Daarnaast zijn luiers die wasbaar zijn ook een verantwoorde keuze. In plaats van telkens een luier weg te gooien, gebruik je keer op keer dezelfde zwemluier. Dit bespaart veel grondstoffen en is bovendien ook nog eens fijn voor je portemonnee. Omdat dit soort luiers wasbaar zijn, krijg je deze gewoon goed schoon in de wasmachine. Een wasbare zwemluier is dus zowel milieuvriendelijker als goedkoper!

Ook als het gaat om urine tegenhouden zit er een verschil tussen wasbare en wegwerpzwemluiers, hoewel dat verschil klein is. Bij een zwemluier die wasbaar is, zit er een plastic laagje aan de binnenkant. Dit laagje houdt wel een beetje plas tegen, maar niet veel en is ook geen garantie aangezien jouw kleine natuurlijk veel beweegt. Wegwerpzwemluiers houden echter vrijwel geen plas tegen. Je zou een wasbare zwemluier bijvoorbeeld ook kunnen gebruiken als je probeert jouw peuter zindelijk te laten worden.

 

Zwemluiers online kopen

Zwemluiers online kopen is snel en gemakkelijk. Maar misschien maak je je wel zorgen dat de maat die je bestelt niet goed past. Gelukkig kun je bij UV-Fashions de wasbare zwemluier gratis omruilen voor een grotere of kleinere maat. Natuurlijk moet je dit item wel schoon retour sturen, maar als je hem even ‘schoon’ past is dat geen probleem.

Daarnaast kun je dit item ook erg leuk combineren met bijvoorbeeld een UV-zwemshirt voor baby’s of met Puddle Jumper-zwembandjes. Kijk dus zeker eens verder in ons assortiment! Heb je verder nog vragen? Neem gerust contact op met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen over zwemluiers!

 

Zwemluier

Zwemluiers vind je bij UV-Fashions in diverse mooie kleurtjes en patroontjes. Bijvoorbeeld: met krabbetjes, zeesterren en zeepaardjes voor zowel meisjes als jongens. De zwemluiers uit ons assortiment hebben veelal elastische banden, zodat ze comfortabel dragen voor je kindje. Het materiaal is UV-werend, waardoor de bedekte huid niet zal verbranden. Combineer de zwemluier met andere mooie UV-werende kleding voor dreumesen, baby’s en kinderen om je kindje goed beschermd te houden tegen de schadelijke effecten van de zon. UV-Fashions verkoopt UV-kleding waarin kinderen zich vrij kunnen voelen. Bekijk ons ruime assortiment.

 

Wasbare luiers voor in het water

De wasbare zwemluiers zijn duurzaam. Als jouw kindje per ongeluk een grote boodschap doet in het water, houdt de zwemluier dit goed tegen. Deze accessoire houdt bij een kleine boodschap enkel het eerste plasje van je kind tegen, maar niet alle volgende plasjes. Bij wegwerpzwemluiers wordt de urine overigens helemaal niet opgevangen. Na gebruik kun je deze gemakkelijk uitspoelen, wassen en weer gebruiken. Ze zijn duurzaam en gaan lang mee. Een groot voordeel is daarbij dat je geen enorme hoeveelheden wegwerpluiers hoeft mee te nemen voor een dagje aan het strand, in het zwembad of op vakantie. Zo maak je een verantwoorde keuze en zorg je niet voor bergen afval, zoals bij wegwerpluiers wel het geval is.

 

Merken 

In ons assortiment hebben wij zwemluiers van Lässig en van het merk Playshoes UV. Lässig, ook wel geschreven als Laessig, staat bekend om haar milieuvriendelijke en recyclebare materialen. Dit merk is erop gericht dat een kind zich vrij voelt in de kleding tijdens het spelen. In de UV-kleding van Playshoes UV is de liefde voor kinderen duidelijk terug te zien. Daarbij houdt dit merk ook rekening met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Playshoes heeft een breed scala aan UV-werende kleding.

 

Zwemluier kopen

Ben je overtuigd geraakt van het gemak van deze ideale accessoire? Bij UV-Fashions koop je jouw zwemluier eenvoudig online!

 

 

 
Terug naar boven