UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zwemrokken voor dames

9Producten

per pagina

9Producten

per pagina

Kleurrijk en flatterend. Het zwemrokje voor dames begint snel aan populariteit te winnen en is niet alleen geschikt voor zwemmen, maar ook voor sportieve activiteiten. In onze collectie vind je dames zwemrokjes met geïntegreerde bikinibroeken en leggings, maar ook mooie omslagrokken. Bescherming tegen de gevaarlijke UV-straling van de zon is belangrijk, vooral ook op de plaatsen die we niet direct beschermen met zonnebrandcrème. Met de speciale UV-beschermende stof van een dames zwemrokje uit onze collectie houd je meer dan 97,5% van de gevaarlijke UV-straling tegen. Dit in tegenstelling met gewone kleding: deze houdt slechts 5% van de straling tegen. Een UV-zwemrokje voor dames biedt dus veel voordeel!

 

Zwemrokje voor dames van Cabana en Coolibar

Alle zwemrokjes voor dames in ons assortiment zijn afkomstig van A-merken zoals Coolibar en Cabana Life. Cabana Life is opgericht door Melissa Papock, die jarenlang werkzaam is geweest als mode-expert voor grote bedrijven en magazines. Cabana Life werkt met verschillende non-profit organisaties samen om meer bewustzijn te kweken voor het gevaar van UV-straling. Hun unieke SkinSafe technologie zorgt voor een 50+ UV-bescherming. In ons assortiment vind je ook dames zwemrokjes van het merk Coolibar. De naam ‘Coolibar’ verwijst naar een Eucalyptus boom die voornamelijk voorkomt in de onherbergzame Outback van Australië. Kleding van Coolibar biedt, net als de boom, een welkome bescherming tegen de warme zon. Voor de zwemkleding zoals zwemrokjed maakt Coolibar gebruik van een speciale weeftechniek. Een zwemrokje voor dames is dus niet chemisch behandeld en verliest hierdoor nooit zijn UV-werende werking.

 

Zwemrokje voor dames bestellen bij UV-Fashions

Als je een zwemrokje voor dames zoekt kun je bij ons goed terecht. UV-Fashions is Europa’s grootste aanbieder van UV-kleding. Bij ons heb je dus altijd keus uit een zeer uitgebreid assortiment. Je kunt bij ons achteraf betalen en ben je bij nader inzien toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je deze gratis bij ons ruilen. Retourneren is natuurlijk ook mogeijk, voor meer informatie, klik hier.

 

Ben je op zoek naar een mooi zwemrokje, waar je ook veilig mee in de zon kunt? Bekijk dan snel onze collectie en bestel jouw favoriete zwemrokje voor dames eenvoudig online.

 
Back to top