Zwemshirts

Een lycra shirt is voor surfen een bekend kledingstuk om mee het water op te gaan. In het Engels wordt het ook wel een spandex shirt genoemd. Dit type zwemshirt is gemaakt van een bepaalde soort stof, die polyurethaan bestaat en gebruikt wordt als een synthetisch rubber. Vandaar dat het zo’n goede rek heeft. Ook droogt het vrij snel. Hierdoor kun je er flexibele, comfortabele en snel drogende zwemkleding mee maken. Geen wonder dus dat het lycra shirt zo populair is bij het surfen.

Lycra UV-shirt

Een lycra shirt is niet alleen handig omdat het rekbaar is en snel droogt. De zwemshirts in ons assortiment beschermen namelijk ook tegen uv-straling, wat onder meer vroegtijdige huidveroudering en huidkanker kan voorkomen. Zo’n lycra UV-shirt biedt dus extra bescherming bij het surfen of andere vormen van waterpret. De lycra shirts in onze collectie zijn vaak gemaakt van lycra in combinatie met en andere materiaalsoort zoals polyester of polyamide. Daarnaast bieden we ook zwemshirts van andere materialen, zoals het innovatieve Suntect-materiaal van Coolibar dat lijkt op lycra.

Lycra shirts van A-merken

Een lycra shirt met UV-bescherming moet van hoge kwaliteit zijn, vinden wij. Daarom hebben wij alleen A-merken in onze collectie die gegarandeerd een lycra UV-shirt van topkwaliteit bieden. Een modieus merk waar je een trendy lycra shirt voor dames kunt vinden is Cabana Life. Met hippe prints en modieuze kleuren zie je er fantastisch uit op het water. Coolibar biedt zijn eigen, innovatieve versie van lycra, genaamd Suntect. Bij dit merk vind je een leuk lycra shirt voor heren. Snapper Rock biedt tenslotte een leuke collectie lycra shirts voor kinderen. Benieuwd naar wat er nog meer is? Bekijk onze uitgebreide collecties:

 

Lycra shirts online bestellen

Een lycra uv-shirt online bestellen is bij UV-Fashions heel gemakkelijk. Zodra je een lycra shirt hebt gevonden dat bij je past, heb je hem binnen een paar minuten al een order geplaatst. Wij werken met veilige en zorgvuldig geselecteerde betaalmethodes, en je kunt bovendien er ook voor kiezen om achteraf te betalen. Heb je voor of na je bestelling nog vragen? Onze klantenservice staat klaar om vragen over je lycra uv-shirt te beantwoorden!

 

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in