UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zwemshirts voor baby's

1-16van83producten

Pagina
per pagina
 1. Tenue-de-Soleil---UV-zwemshirt-voor-kinderen---Samu---Sunny-Peach
  Tenue de Soleil - UV-zwemshirt voor kinderen - Samu - Sunny Peach
  Vanaf 63,99
  Color: Oranje
  • Oranje
  • Blauw
  • Groen
 2. Tenue-de-Soleil---UV-zwemshirt-voor-kinderen---Samu---Summer-Olive
  Tenue de Soleil - UV-zwemshirt voor kinderen - Samu - Summer Olive
  Vanaf 63,99
  Color: Groen
  • Groen
  • Blauw
  • Oranje
 3. Tenue-de-Soleil---UV-zwemshirt-voor-kinderen---Samu---Royal-Ocean-Blue
  Tenue de Soleil - UV-zwemshirt voor kinderen - Samu - Royal Ocean Blue
  Vanaf 63,99
  Color: Blauw
  • Blauw
  • Groen
  • Oranje

1-16van83producten

Pagina
per pagina

Een zwemshirt voor jouw baby heb je nodig als je zeker wilt weten dat jouw baby optimaal beschermd is tegen de zon en de schadelijke UV-stralen. We weten allemaal dat baby’s en kleine kindjes uit de felle zon gehouden moeten worden, maar ook in de schaduw kunnen hun gevoelige huidjes door UV-stralen worden aangetast. UVA-stralen gaan namelijk door wolken en glas en een blootstelling aan teveel UVA-stralen kan leiden tot huidziektes op latere leeftijd. Daarom raden we iedere ouder met een kleintje aan om een UV-zwemshirt te kopen voor jouw baby.

 

Waarom een zwemshirt voor een baby?

 • Een zwemshirt biedt jouw baby optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen
 • Beschermt jouw kind met factor 50+
 • Je hoeft je baby niet constant in te smeren met zonnebrandcrème &nbsp
 • Zwemshirts geven de gehele dag bescherming tegen UV-straling
 • Houdt je baby koel in de zon en warm als het koud is
 • Zit luchtig en sluit goed aan op het lichaam
 • Een zwemshirt kan in het water worden gedragen en droogt daarna snel op.

 

Wat is een zwemshirt en hoe werkt het?

Onze UV-zwemshirts voor baby’s beschermen voor minimaal 93% tegen UV-stralen dankzij de kwalitatieve stoffen. Bij het maken van deze stoffen is er gebruik gemaakt van een speciale weeftechniek en dus niet van één of ander chemische behandeling. De baby UV-zwemshirts van onze topmerken bestaan uit diverse speciale materialen, allen van de best mogelijke kwaliteit. Het topmerk Coolibar maakt een zwemshirt van SUNTECT®: miljoenen minuscule deeltjes zinkoxide die zijn ingebed in iedere vezel. Zinkoxide wordt ook gebruikt in de betere zonnebrandmerken die UVA- en UVB-deeltjes tegenhouden. De deeltjes voorkomen lichte huidirritaties en behandelen de verbrande huid en kunnen niet uitgewassen worden. Andere merken gebruiken weer andere materialen en methodes voor een zwemshirt. We garanderen dat ieder zwemshirt voor een baby bij UV-Fashions is gemaakt van de best mogelijke kwaliteit en jouw baby de optimale zonbescherming biedt.

 

Alle stoffen van onze UV-zwemshirts voor baby’s zijn ademend en werken isolerend. Een zwemshirt van UV-Fashions biedt een baby dezelfde bescherming als een factor 50. Lees meer over de werking van UV-kleding op onze pagina Wat is UV-kleding?

 

Baby’s kunnen gerust zwemmen met een UV-zwemshirt

Bij UV-Fashions hebben we zowel vrijetijdshirts als zwemshirts voor kinderen. Een zwemshirt voor een baby is helemaal waterproof. Het water heeft geen effect op de UV-beschermende werking van een zwemshirt. De shirts drogen snel en kunnen gedragen worden op het strand en in het water. Om jouw baby optimaal te beschermen tegen UV-stralen, kan je het zwemshirt combiberen met de leuke drijfpakjes voor kleintjes.

 

Beschermend zwemshirt van topmerken

Een zwemshirt voor een baby kan je kopen bij UV-Fashions. We bieden verschillende topmerken aan zoals Coolibar, Snapper Rock, O’Neill, Beach and Bandits, Petit Crabe en Lässig. We verkopen alleen UV-shirts voor baby’s van merken die de beste kwaliteit leveren. Deze merken beschermen het beste, werken met kwalitatieve materialen en ontwerpen de hipste designs. Wij snappen dat ouders het beste willen voor hun baby en bieden daarom het beste zwemshirt wat op de markt beschikbaar is. Daarom raden we iedere ouder met een kleintje aan om een UV-zwemshirt te kopen voor jouw baby.

Je vindt hier een zwemshirt voor je baby in de volgende maten: 62-68, 74-80, 80-86 en groter.

 

Haal een zwemshirt voor jouw baby

Een UV-zwemshirt voor een baby bestel je gemakkelijk en voordelig bij UV-Fashions. We bieden een snelle bezorging, altijd voldoende gelegenheid om te ruilen of retourneren en je kunt altijd betalen op een manier die voor jou het meest vertrouwd voelt. Doordat we samenwerken met meerdere betaalinstanties geven we jou dus ook een ruime keuze uit betaalmethoden. Wacht daarom niet langer en bestel zo’n prachtig en handig zwemshirt voor jouw baby.

 
Back to top