UV-zwemshirts voor baby's

Zwemshirts

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in

Een UV-shirt en UV-zwemshirt voor jouw baby heb je nodig als je zeker wilt weten dat jouw baby optimaal beschermd is tegen de zon en de schadelijke UV-stralen. We weten allemaal dat baby’s en kleine kindjes uit de felle zon gehouden moeten worden, maar ook in de schaduw kunnen hun gevoelige huidjes door UV-stralen worden aangetast. UVA-stralen gaan namelijk door wolken en glas en een blootstelling aan teveel UVA-stralen kan leiden tot huidziektes op latere leeftijd. Daarom raden we iedere ouder met klein kindje aan om een UV-shirt voor baby’s in huis te halen.

 

Waarom een UV-shirt voor baby’s

Een UV-shirt voor baby’s:

  • Biedt jouw baby de optimale bescherming tegen schadelijke zonnestralen;
  • Beschermt met factor 50+ 
  • Geeft een langdurige bescherming (minimaal 8 uur);
  • Bespaart tijd, irritatie en geld van het constant insmeren met zonnebrandcrème;
  • Houdt je baby koel in de zon en warm als het koud is;
  • Zit luchtig en sluit goed aan op het lichaam;
  • Kan in het water gedragen worden.
 

Wat is een UV-shirt en hoe werkt het?

Onze UV-shirts voor baby’s beschermen voor minimaal 93% tegen UV-stralen dankzij de geweldige kwaliteit stoffen. Bij het maken van deze stoffen is er gebruik gemaakt van een speciale weeftechniek en dus niet van één of ander chemische behandeling. De UV-beschermende shirts voor baby’s van onze topmerken bestaan uit diverse speciale materialen, allen van de best mogelijke kwaliteit. Per shirt en merk kan de samenstelling van de stof verschillen.

 

Zo maakt het topmerk Coolibar gebruik van SUNTECT®: miljoenen minuscule deeltjes zinkoxide die zijn ingebed in iedere vezel. Zinkoxide wordt ook gebruikt in de betere zonnebrandmerken die UVA- en UVB-deeltjes tegenhouden. De deeltjes voorkomen lichte huidirritaties en behandelen de verbrande huid en kunnen niet uitgewassen worden. Andere merken gebruiken weer andere materialen en methodes. We garanderen dat iedere UV-shirt en zwemshirt voor baby’s bij UV-Fashions is gemaakt van de best mogelijke kwaliteit en jouw baby de optimale zonbescherming biedt.

 

Alle stoffen van onze UV-shirts en zwemshirts voor baby’s zijn ademend en werken isolerend. De shirts werken verkoelend als het warm is en bij kou houden ze juist de huid langer warm. Alle UV-shirts van UV-Fashions bieden een bescherming vergelijkbaar met een factor van 50. Lees meer over de werking van UV-kleding op onze pagina Wat is UV-kleding?

 

UV zwemshirts speciaal gemaakt om te zwemmen

Bij UV-Fashions hebben we zowel vrijetijdshirts als zwemshirts voor kinderen. Onze UV-shirts voor baby’s zijn bijna allemaal waterproof; het water heeft geen effect op de UV-beschermende werking van de shirts. De shirts drogen snel en zijn zo gemaakt dat ze zowel op het strand, als in het water gedragen kunnen worden. Onze UV-shirts in combinatie met onze drijfpakjes voor baby’s zijn ideaal om jouw kleintje veilig en zorgeloos bekend te laten maken met het strand en het water.

 

UV-beschermende shirts en zwemshirts van topmerken

Wij verkopen topmerken UV-shirts voor baby’s van onder andere Coolibar, Snapper Rock, O’Neill, Beach and Bandits, Petit Crabe en Lässig. We verkopen alleen UV-shirts voor baby’s van de beste merken omdat zij de beste bescherming, het beste materiaal en de aller hipste modellen bieden. Wij snappen dat ouders het beste willen voor hun kleintjes en bieden daarom het beste wat op de markt beschikbaar is.

 

Je vindt hier UV-shirts en UV-zwemshirts in de maten 62-68, 74-80, 80-86 en groter.

 

UV-shirts voor baby’s kopen

Een UV-shirt of UV-zwemshirt voor baby’s bestel je gemakkelijk en voordelig bij UV-Fashions. We bieden een snelle bezorging, altijd voldoende gelegenheid om te ruilen of retourneren en je kunt altijd betalen op een manier die voor jou het meest vertrouwd voelt. Doordat we samenwerken met meerdere betaalinstanties geven we jou dus ook een ruime keuze uit betaalmethoden. Wacht daarom niet langer en bestel zo’n prachtig en handig UV shirt voor jouw baby.