UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zwembroeken baby

1-16van55producten

Pagina
per pagina

1-16van55producten

Pagina
per pagina

Zwembroek baby

Met een zwembroek voor baby’s kan jouw baby heerlijk in het water spelen. Jouw kleine wordt hierbij op zomerse dagen waarschijnlijk blootgesteld aan de zon. De uv-straling die de zon afgeeft kan een pijnlijke en verbrande huid veroorzaken. Aangezien baby’s een gevoelige huid hebben wil je dit natuurlijk altijd voorkomen. De baby zwembroeken van UV-Fashions bieden in dit geval de perfecte uitkomst; al onze zwembroeken voor baby’s bieden namelijk Uv-bescherming. Met een UV-zwembroek kan jouw kind dus onbezorgd genieten in het water, zonder dat de afgedekte huidzones worden aangedaan door de zon. Bekijk nu het assortiment om te zien of er een leuke zwembroek voor jouw baby bij zit.

 

Uv-zwembroek voor baby’s online kopen

In onze collectie vind je uv-zwembroeken voor baby’s in vele soorten en maten. UV-Fashions heeft namelijk een ruim assortiment met baby-zwembroeken, die ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren. Hierdoor wordt jouw baby niet alleen beschermd tegen de zon, maar ziet hij of zij er ook nog eens erg leuk uit. Onze zwembroeken en andere UV-werende items bestel je makkelijk en snel in de webshop van UV-Fashions. Zodra je een geschikte zwembroek hebt gevonden kun je deze afrekenen via één van de gecertificeerde betaalwijzen op onze website. Jouw bestelling wordt vervolgens zo snel mogelijk verzonden. Plaats je jouw bestelling vóór 17.30 uur, dan heb je deze de volgende werkdag al in huis. Je hoeft dus nooit lang te wachten op de zwembroek voor je baby. 

 
Terug naar boven