UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

Herroepingsrecht

1. Hoe gaat UV-Fashions om met herroeping

Bij UV-Fashions is uiteraard ook mogelijk om jouw aankoop te herroepen, dit is jouw wettelijk recht. Hiervoor kan je gebruikmaken van het volgende formulier en dit ingevuld opsturen naar service@uv-fashions.com. Wij vragen je om hierop duidelijk jouw ordernummer te vermelden. Hoe werkt herroeping? Bekijk hieronder de officiële tekst.

Het herroepingsrecht

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen.

Gedurende deze termijn kun je datgene met het product doen wat redelijkerwijs nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Heb je meer gedaan dan nodig was om het product te proberen, dan kunnen wij je daarvoor kosten in rekening brengen.

De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je, of een door jou aangewezen derde anders dan de vervoerder, het product in bezit heeft gekregen.

Als je in één bestelling meerdere goederen met verschillende levertijden hebt besteld, verstrijkt de herroepingstermijn 30 dagen na de dag waarop je het laatste product of onderdeel hebt ontvangen.

Om gebruikt te maken van jouw herroepingsrecht verzoeken wij je om ons een e-mail, al dan niet met inbegrip van het modelformulier, sturen via service@uv-fashions.com. Na herroeping heeft u nog 30 dagen de tijd om de producten terug te sturen.

Wij verzoeken je het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Terugbetaling

In geval van een herroeping ontvang je je aankoopbedrag terug op je rekening. Het aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten van de heenzending) wordt uiterlijk binnen 14 dagen nadat je de herroeping aan ons kenbaar hebt gemaakt aan jou terugbetaald. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat wij de producten retour hebben ontvangen of tot aan het moment je hebt aangetoond deze te hebben opgestuurd. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel waarmee je betaald hebt, tenzij je een andere methode met ons afspreekt.

 

Ruilen

Wil je het artikel ruilen, dan kan dit binnen 30 dagen na ontvangst. Plaats zelf je nieuwe bestelling op de website. Laat ons het nieuwe bestelnummer per mail service@uv-fashions.com weten, vermeld in de mail, dat het om PPG gaat, dan ontvang je van ons een gratis DPD-retourlabel en kan je de eerste bestelling gratis aan ons terug sturen. Voor meer informatie over retourneren via DPD kunt u terecht op deze pagina.

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als je de overeenkomst wilt herroepen)

- Aan UV-Fashions

Fortunaweg 11
3113 AN Schiedam
service@uv-fashions.com

- Ik/Wij* deel/delen(*) je hierbij mede dat ik/wij(*) onze overeenkomt betreffende

de verkoop van de volgende goederen:

de levering van de volgende digitale inhoud:

de verrichting van de volgende dienst herroept/herroepen:

- Besteld op(*)/Ontvangen op(*)

- Naam/Namen consument(en)

- Adres consument(en)

- Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

- Datum

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is

Terug naar boven