UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Longsleeve

1-16van113producten

Pagina
per pagina

1-16van113producten

Pagina
per pagina

Longsleeve shirt

Een UV-shirt met lange mouw biedt extra veel bescherming tegen de zon omdat het je armen helemaal bedekt. De leukste UV longsleeve shirts voor zowel vrijetijdskleding als zwemkleding zijn beschikbaar bij de webshop van UV-Fashions. Tijdens het zwemmen is het belangrijk dat de armen goed beschermd zijn tegen de zon. Door de weerspiegeling van het water kunnen de armen namelijk snel verbranden. Met zonnebrandcrème moet je de kinderen na het zwemmen elke keer opnieuw insmeren, door een UV-shirt met lange mouw te gebruiken heb je hier geen omkijken naar. Jij en je kinderen kunnen zorgeloos zwemmen en genieten van het strand. Bijkomend voordeel van een UV-beschermende longsleeve is dat het materiaal sneldrogend is, optimale bescherming tegen de zon biedt en verkoelend werkt.  

Sportshirts longsleeve

Tijdens het sporten raden we je aan om onze speciale sportshirts longsleeve te dragen. Met deze shirts kun je het veld opstappen zonder je druk te maken om UV-straling. Tenminste, op je bovenlichaam dan. Daar wordt de UV-straling voor maar liefst 98% geblokkeerd, maar zorg er dus wel voor dat de rest van je lichaam ook beschermd is tegen deze straling van de zon. Dat doe je door je goed in te smeren, bijvoorbeeld. Iedere twee uur, minimaal. Met een factor die past bij jouw lichaamstype. Klik op de link en je vindt daar alle benodigde informatie over. Maar welk type lichaam je ook hebt, een van de longsleeve sportshirts is altijd een goed idee om te dragen tijdens het buiten sporten.  

Longsleeve shirt kopen?      

Wil je een longsleeve shirt kopen? Bestel deze dan online in de webshop van UV-Fashions. Wij hebben alle benodigde UV-werende kleding, dus natuurlijk vind je bij ons ook de mooiste en beste UV-beschermende longsleeves. Maar naast de longsleeves, dus ook hoodies, petten, brillen en andere items. Neem snel eens een kijkje in de rest van onze shop en wacht niet langer met het kopen van een longsleeve shirt.

Back to top