UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-paraplu voor dames

9Producten

per pagina

9Producten

per pagina

Strand parasol

Een mini paraplu of parasol is voor de meeste mensen puur om voor wat schaduw te zorgen. Maar de zon schijnt er nog steeds hartstikke fel op, waardoor je misschien wel wat van de warmte tegenhoudt, maar nog steeds volop de UV-straling ontvangt. UV-straling gaat namelijk bijna overal doorheen, zelfs door glas, water en zand. Dus ook door de stof van een gewone paraplu of strand parasol komt UV-straling. Tenzij je een UV-werende parasol gebruikt. En laten we die bij UV-Fashions in verschillende soorten voor je klaar hebben staan. Zo heb je straks dus een strand parasol waar je écht wat aan hebt.

 

Mini paraplu

Een mini paraplu of parasol is erg handig als je bijvoorbeeld naar het strand gaat. Creëer een beetje schaduw voor jezelf en plant een parasol in het zand. Maar let er dan wel op dat je een parasol hebt met UV-bescherming. Zoals bijvoorbeeld die van Coolibar. In zwart of zilver, zodat je stijlvol kunt schuilen en er tegelijkertijd 98% UV-straling wordt geblokkeerd. Daar kan geen andere mini paraplu tegenop, hoor.

 

Parasol goedkoop

Een parasol die goedkoop is, is bij UV-Fashions geen duurkoop. Wij hebben niet alleen de beste UV-werende producten, maar ook de beste service en prijzen. Daar doen we alles aan, omdat we jou op alle mogelijke manieren willen voorzien van alleen het beste. Dat merk je aan de 30 dagen ruil- en retourgarantie, aan onze prijzen en nog veel meer. Benieuwd wat we nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk eens onze sale-pagina of het assortiment baby strandkleding. Dat past perfect bij een parasol.

Back to top