UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-waterschoenen voor dames

2Producten

per pagina

2Producten

per pagina

Waterschoenen voor dames

Waterschoenen voor dames zijn tegenwoordig een echte musthave in jouw kledingkast. De schoentjes zijn ideaal voor een dagje aan het zwembad of een heerlijke stranddag. Je ziet ze steeds vaker op een zomerse dag en wij snappen heel goed waarom de meeste dames op waterschoenen lopen. Vrouwen willen ongestoord kunnen genieten van hun vakantie en het optimale hieruit halen. Het zou vervelend zijn als je last van je voeten krijgt bij het wandelen langs de zee door schelpen, kiezelstenen of door de scherpe stenen. In Nederland hebben we te maken met een strand en zee waarbij waterschoenen voor dames niet altijd noodzakelijk zijn. Voor vakanties naar het buitenland zijn waterschoenen een echte musthave in jouw koffer. In landen zoals Griekenland, Spanje, Turkije en Egypte heb je vaak te maken met kiezelstranden en een scherpe ondergrond in de zee. Vaak kan je deze zee niet betreden zonder waterschoentjes voor dames te dragen.

Het is ideaal dat waterschoenen erg licht van gewicht zijn, de schoenen kan je hierdoor makkelijk overal mee naartoe nemen. Het materiaal van een dames waterschoen beschermt je tegen UV-straling en de zon. De zwemschoentjes drogen ook nog eens erg gemakkelijk op en de verharde rubberen zool zorgt voor extra grip. Het materiaal van de waterschoenen is gemakkelijk schoon te houden.

Ons assortiment waterschoenen voor dames

UV-Fashions heeft een uitgebreid assortiment aan waterschoenen voor dames. We bieden een collectie aan van waterschoentjes met vrolijke kleurtjes en mooie designs. Het merk Playshoes staat bekend om zijn vrolijke kleurtjes en het leveren van uiterst goede kwaliteit. Playshoes richt zich ook op het comfort van de vrouwen. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze collectie? Bekijk dan hierboven de waterschoenen voor dames

 
Terug naar boven