UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Drijfpakjes

1-16van27producten

Pagina
per pagina

1-16van27producten

Pagina
per pagina

Drijfpakjes voor kinderen

Als je aan drijfpakjes voor kinderen denkt, hebben de meeste mensen de oranje drijfvleugels in hun hoofd die ouders altijd tevoorschijn halen en met de mond opblazen als hun kids gaan zwemmen. Ondertussen wachten de kindjes ongeduldig af, want zij willen graag een duik nemen in het koele water. Dit beeld hoort wat betreft UV-Fashions tot de verleden tijd. Papa’s en mama’s kunnen rustig ademhalen, want UV-Fashions komt met alternatieve drijfhulpmiddelen. Bij ons kun je kiezen uit vrolijke badpakjes met een drijfhulpmiddel om de middel van Beverly Kids of uit SwimFins waarbij kindjes net op een stoere haai lijken. Dit drijfpakje wordt met banden aan het lichaam van het kindje bevestigd waardoor hij of zij plots een vin op de rug heeft. Dit zorgt voor ondersteuning bij het zwemmen. Ook kunnen ouders en opa’s en oma’s bij ons de bekende Puddle Jumpers kopen waarbij kindjes de armen door de armgaten steken en de Puddle Jumpers gemakkelijk met een band op de rug wordt bevestigd. Allemaal designs die door kinderen met liefde worden gedragen. De opties zijn allemaal zeer gebruiksvriendelijk en snel en gemakkelijk inzetbaar, zodat een goed drijfhulpmiddel zo kan worden gebruikt.

UV-bescherming drijfpakjes kinderen

Naast dat het heel handig is om deze nieuwe soort drijfpakjes te gebruiken, zijn veel van de drijfpakjes uit ons assortiment ook nog eens UV-beschermend. Prettig om te weten als je kindje lekker aan het zwemmen is. Naast de drijfpakjes voor kinderen biedt UV-Fashions nog veel meer UV-werende producten voor kinderen aan. Zie ook onze UV-shirts, UV-zwemshorts en slippers voor kinderen. De zwemhulpmiddelen voor kinderen zijn verkrijgbaar in diverse kleurtjes en prints. Zo is er de piraten Puddle Jumper en het drijfpakje van Beverly Kids kent vrolijke designs als streepjes en sterretjes. De drijfhulpmiddelen zijn verkrijgbaar voor meisjes en jongens. Vergemakkelijk je vakantie met de drijfpakjes voor kinderen van UV-Fashions. Let op: het is belangrijk dat je kind ook tijdens het gebruik van een drijfhulpmiddel altijd onder toezicht van een volwassene blijft! Als je bij UV-Fashions voor 23.59 uur bestelt, dan ontvang je jouw bestelling al de volgende werkdag!

Terug naar boven