UV-badpakken voor dames

Badpakken

Stel een Oplopende Directie in

Stel een Oplopende Directie in

UV-badpak dames

Met een UV-badpak voor dames bescherm je de afgeschermde huid tegen maar liefst 98% van de schadelijke UV-straling waar ze aan blootgesteld wordt. Het is algemeen bekend dat het belangrijk is om de huid in te smeren met zonnebrandcrème, maar veel mensen vergeten dat gewone badkleding het lichaam niet beschermt tegen UV-straling. Ieder UV dames zwempak in onze collectie heeft een beschermende factor van 50+. Dit betekent dat je onbeperkt van de zon kunt genieten zonder dat je zich zorgen hoeft te maken over een verbrande huid of de schadelijke effecten van UV-straling op lange termijn. Dat is nog eens een badpak voor dames dat je graag draagt!

 

UV-badpakken voor dames van gerenommeerde merken

Zoek je een goed badpak voor dames? Bij UV-Fashions vind je een ruime collectie aan UV dames zwempakken van kwaliteitsmerken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een stijlvol bandeau-zwempak van Coolibar, of een ééndelig zwempak met ritssluiting van Cabana Life. De badkleding van deze merken wordt vervaardigd uit een speciale stof die UV-straling blokkeert, waardoor de huid onder jouw badpak niet hoeft te worden ingesmeerd met zonnebrand. Naast een voortreffelijke bescherming tegen de zon vind je bij UV-Fashions ook gemakkelijk een badpak voor dames voorzien van modieuze dessins en vrolijke prints.

 

UV-badpak voor dames bestellen bij UV-Fashions 

UV-Fashions is Europa's grootste aanbieder van UV-badpakken voor dames. Bestel je namelijk vóór 17.30 jouw artikel, dan heb je jouw zwempak de volgende werkdag al in huis! Ben je bij nader inzien toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je deze gratis bij ons ruilen. Retourneren is natuurlijk ook mogeijk, voor meer informatie, klik hier. Voor aanvullende vragen staat onze klantenservice je bovendien graag persoonlijk te woord. Je kunt hen hiervoor bereiken op +31 (0) 10 22 64 80 1, of via de email of chat contact met ons opnemen over jouw nieuwe badpak voor dames.