UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-handschoenen voor heren

1-16van23producten

Pagina
per pagina

1-16van23producten

Pagina
per pagina

UV-handschoenen heren

Met de mooiste UV-handschoenen voor heren hoef je bij UV-Fashions geen concessies te doen aan je outfit, je stijl en bescherming. Want met de handschoenen uit ons assortiment blijven jouw handen veilig van de negatieve effecten van UV-straling. En hoef je verder niet na te denken of deze handschoenen wel passen bij je outfit. Zo sla je twee vliegen in een klap en ben je goed beschermd. Want je handen zijn kwetsbare lichaamsdelen, zeker als het gaat om UV-straling. De huid is er erg dun, waardoor het snel kan verbranden. En ze zijn bijna altijd in de buitenlucht dus vangen automatisch al erg veel straling op. Die wil je dus goed beschermen. En dat doe je, met deze UV-handschoenen voor heren.

 

UV-beschermende handschoenen heren

Met UV-beschermende handschoenen voor heren, zorg je ervoor dat jouw handen vrij zijn van UV-straling. De meeste UV-werende handschoenen blokkeren namelijk 98% van de UV-straling en dat is geen overbodige luxe. De straling van de zon kan erg gevaarlijk zijn. Sterker nog, die straling is gevaarlijk, als je er niet op voorbereid bent. Door goed in te smeren met zonnebrandcrème, UV-werende kleding te dragen en op bepaalde tijden de zon even mijdt, kun je onbezorgd genieten van de zon. Maar doe je dat niet, liggen huidziektes- en veroudering op de loer. We willen je niet bang maken, maar willen wel benadrukken dat je niet zomaar de zon in moet en niet na hoeft te denken over de consequenties. We willen je beschermen. Met bijvoorbeeld een hele damescollectie UV-werende kleding, accessoires speciaal voor heren en deze UV-handschoenen.

 

UV-werende handschoenen heren kopen

UV-werende handschoenen voor heren kun je bij UV-Fashions kopen. Net als dat je voor paraplu’s, sjaals, maar ook zwemkleding en andere UV-werende kleding bij ons aan het juiste adres bent. Zoek je UV-werende items? Surf dan meteen naar UV-Fashions.nl. Daar vind je alles wat je nodig hebt. Dus ook UV-handschoenen voor heren.

 
Back to top