UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Babyjurkjes UV-werend

4Producten

per pagina
 1. Snapper-Rock---Zwemjurk---Zeester
  Snapper Rock - Zwemjurk - Zeester
  Vanaf 49,99
 2. Snapper-Rock---Zwemjurk---Tropische-vogels
  Snapper Rock - Zwemjurk - Tropische vogels
  Vanaf 49,99
 3. Snapper-Rock---Zwemjurk-Strawberry---Donkerblauw-/-Wit
  Snapper Rock - Zwemjurk Strawberry - Donkerblauw / Wit
  Vanaf 49,99
 4. Snapper-Rock---Handdoekjurk-met-capuchon---Wit
  Snapper Rock - Handdoekjurk met capuchon - Wit
  Vanaf 49,99

4Producten

per pagina

Babyjurkjes UV-beschermend          

Schattigere kleding dan babyjurkjes zijn bijna niet te vinden, behalve als ze UV-werend zijn. Want dan heb je niet alleen het optimale level van schattig bereikt, je hebt ook de perfecte bescherming voor jouw kleine meid. En dat laatste heb je natuurlijk altijd als eerste prioriteit. Gelukkig hoef je bij UV-Fashions geen onderscheid te maken tussen schattig en veilig, want hier krijg je alles. De schattigste babyjurkjes die UV-beschermend zijn.

 

Baby jurkjes kopen

Baby jurkjes kopen bij UV-Fashions gaat snel, makkelijk en zorgeloos. Zodat jij je alleen maar druk hoeft te maken om de kleur of stijl en niet na hoeft te denken over allerlei andere zaken. Dat regelen wij allemaal voor je. Zoals een snelle bezorging, vaak al de volgende werkdag. Of de past-precies garantie. En onze klantenservice waar je antwoord krijgt op al jouw vragen. UV-beschermen doen we samen en stopt niet bij de verkoop. Het is onze missie om de bewustwording van UV-straling en het gevaar daarvan naar een hoger niveau te tillen. Zodat niemand meer hoeft te leven met de negatieve gevolgen van de zon en iedereen kan genieten van al het moois dat de zon heeft te bieden. En baby jurkjes die UV-werend zijn kopen, is een heel goed begin.

 

Zwemjurkje voor baby's UV-Fashions          

Met een zwemjurkje voor baby’s die je bij UV-Fashions kunt bestellen ben jij op en top voorbereid voor een mooie zomer of leuke dagjes uit. Je kindje is voor een groot deel beschermd tegen UV-straling en heeft altijd haar zwemkleding aan. Denk alleen nog even aan de onbedekte lichaamsdelen, maar daar komt een baby zwemlegging heel handig om de hoek kijken. En voor alle andere kinderkleding is ons merk Juja ook echt een aanrader. Maar laten we beginnen met een UV-werend zwemjurkje voor baby’s van UV-Fashions.

 
Terug naar boven