UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zwemlegging voor dames

9Producten

per pagina

9Producten

per pagina

Zwemlegging voor dames bij UV-Fashions

Met een UV-werende zwemlegging voor dames met UPF 50+ zijn je benen voor maar liefst 98% beschermd tegen de zon. Ter vergelijking: Een normaal wit T-shirt geeft slechts 15% bescherming, wat ongeveer gelijk staat aan insmeren met factor 10. Door het dragen van een zwemlegging met UPF 50+ zorg je dus voor een uitstekende bescherming van je lichaam én hoef je de bedekte delen niet in te smeren. Zorg er uiteraard wel voor dat de onbedekte lichaamsdelen minimaal om de twee uur worden ingesmeerd. En probeer tussen 12:00 en 15:00 uur de zon te mijden. Dan is de straling namelijk het sterkst.

 

Sportlegging op het land en in het water

Een zwemlegging van UV-Fashions kun je ook gebruiken als een sportlegging. Zo sla je twee vliegen in één klap. Deze leggings zijn altijd heel comfortabel, gemaakt van ademend materiaal en rekken goed mee. Zodat je van de yogamat meteen door kunt naar het zwembad. Bij UV-Fashions hebben we zwemleggings voor vrouwen van de mooiste merken, zoals Coolibar en O’Neill, waardoor je verzekerd bent van kwaliteit. Want ook als je lekker aan het sporten bent, wil je niets anders dan verzekerd zijn van een goede UV-bescherming. En met deze zwemleggings van UV-Fashions komt dat helemaal goed.

 

UV-beschermende zwemlegging online bestellen

Heb je een UV-beschermende zwemlegging gevonden die je graag wilt hebben? Dan kun je die bij ons makkelijk, snel en zonder zorgen online bestellen bij UV-Fashions. Alle bestellingen worden door onze partner DPD Pakketservice geleverd, vaak al de volgende werkdag. En mocht je bij nader inzien toch een andere kleur zwemlegging willen, of om een andere reden niet tevreden zijn, kun je jouw bestelling binnen 30 dagen kosteloos ruilen of retourneren.

 
Terug naar boven