UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-werende sjaals dames

1-16van20producten

Pagina
per pagina

1-16van20producten

Pagina
per pagina

Buff sjaal voor dames

UV-werende sjaals voor dames zijn een ideale musthave voor mensen die dol zijn op het buitenleven. Je nek is een plek die ontzettend veel zon opvangt, maar die tegelijkertijd erg snel wordt vergeten bij het beschermen tegen de zon. Dat komt vaak omdat je een T-shirt draagt, je even insmeert, misschien een pet op hebt en die kleine oppervlakte tussen je schouders en je hoofd over het hoofd ziet. Erg jammer, want doordat de huid daar ook nog eens relatief dun is, verbrandt het snel. Dat is op de korte termijn natuurlijk vooral pijnlijk, maar dit kan ook nog veel ergere effecten hebben. Denk aan huidkanker of een versnelde veroudering van je huid. Bescherm je volledige lichaam en dus ook je nek met bijvoorbeeld een Buff sjaal voor dames.

 

Sjaaltjes

Sjaaltjes houden je in de winter lekker warm en zijn in de zomer vooral een mode-accessoire. Maar wist je dat de juiste sjaaltjes ook een praktische en erg belangrijke toevoeging kunnen zijn voor jouw gezondheid? Ze beschermen je nek tegen de gevaarlijke UV-straling van de zon. Sterker nog, UV-werende sjaals kunnen UV-straling tot wel 98% blokkeren. Dat staat gelijk aan insmeren met factor 50+. En het mooie van deze sjaals is dat je dus je nek helemaal niet hoeft in te smeren. Dat scheelt een hoop tijd en moeite. Sla dus twee vliegen in een klap met de sjaaltjes van UV-Fashions.

 

Omslagdoek dames  

De UV-werende sjaals voor dames die we bij UV-Fashions aanbieden zijn er in verschillende soorten, maten en designs. Zo heeft het merk Buff bijvoorbeeld de leukste prints en designs en heeft Coolibar sjaals die erg lijken op een omslagdoek, dames. Dankzij de flap aan de achterkant kun je de sjaal in je shirt stoppen, waardoor je nek volledig is bedekt en de flap aan de voorkant beschermt ook je gezicht. Benieuwd welke UV-werende accessoires we nog meer hebben? Je vindt alles bij de UV-werende accessoires voor dames, waaronder UV-wash, waarmee je ‘normale’ kleding, UV-werend maakt. Heel handig om ook de sjaaltjes die je thuis hebt mee te wassen.

 
Terug naar boven