UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

Ruilen en Retourneren

 

Past-precies-garantie van UV-Fashions
Bij UV-Fashions slaag je altijd. Dat is waar wij elke dag hard voor werken. Wij streven naar een ‘perfect fit’ voor al onze klanten. Past het artikel of de artikelen die je van ons hebt ontvangen desondanks niet helemaal, dan gaan we dat voor jou regelen: Jij bestelt bij ons het item met wél de juiste maat voor jou. Stuur ons van deze order het bestelnummer per mail door (het nummer achter de # te vinden op de pakbon), dan ontvang je van ons een retourlabel waarmee je jouw eerdere bestelling (met bijvoorbeeld niet de juiste maat) kosteloos aan ons retour kunt sturen. Indien redelijkerwijs mogelijk, dienen artikelen ongebruikt, compleet, inclusief hangtags, in originele staat en in originele verpakking te worden geretourneerd. Bij beschadiging of als wij artikelen incompleet retour ontvangen, zijn wij genoodzaakt om een waardevermindering in rekening te brengen.

Retourneren is heel makkelijk bij UV-Fashions:

1. Bereid je retour voor.

 • Verpak het te retourneren artikel (inclusief pakbon!) in indien redelijkerwijs mogelijk de originele verzendverpakking.
 • Je kunt ervoor kiezen om te retourneren via Homerr of om je retour zelf weg te brengen.

2. Je retourneert via Homerr.
Homerr is een duurzame retouroptie. Doordat Homerr gebruik maakt van busjes die toch al bij jou door de straten rijden, wordt er tot wel 79% CO₂-uitstoot per pakket bespaard. Een bijkomend voordeel is dat je het label niet hoeft te printen. Lever simpelweg je pakket in bij een van de 1.600 HomerrPunten en laat de QR-code zien bij het inleveren van het pakket. Homerr doet de rest! Homerr houdt je per e-mail op de hoogte van de status van je zending. Binnen 5 werkdagen ontvang je vervolgens het bedrag op je rekening. Let op: vul bij het ordernummer het bestelnummer in achter de #. Retourneren met Homerr kan al vanaf € 3,72, maar let wel, pakketten groter dan 80x35x35 cm kunnen niet worden verwerkt. 

3. Ik breng mijn retour zelf weg.

 • Natuurlijk kan je jouw retour ook helemaal op eigen gelegenheid wegbrengen en aan ons retour (laten) sturen. Je kunt je retour opsturen naar het volgende adres:
  UV-FashionsFortunaweg 11, 3113 AN Schiedam, Nederland.
 • De retourzending is altijd op eigen risico en eigen rekening; frankeer het pakket dus voldoende.
 • UV-Fashions is op geen enkele manier aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.
 • Wij adviseren om het retourpakket te versturen met TRACK&TRACE, zodat duidelijk is wie het pakket ontvangen heeft en wanneer.

Belangrijk!

   • Elk retourpakket wordt afzonderlijk verrekend. Houd hier rekening mee als je meerdere retouren of meerdere retourpakketten aan UV-Fashions wilt aanbieden. Om dubbele kosten te voorkomen raden wij je aan om alle retouren, inclusief alle daarbij behorende pakbonnen, in één doos aan ons terug te sturen. Zo betaal je maar één keer de retourkosten.
   • Bekijk de Algemene Voorwaarden van Homerr

4. Wij hebben je retour ontvangen. En nu?
Wanneer wij je retourzending in goede orde hebben ontvangen, sturen wij jou, na succesvolle controle en verwerking van je retour, een (credit)mail ter bevestiging. Voor de verwerking van je retour hanteren wij twee tot maximaal vijf werkdagen. Supersnel en goed geregeld dus!

5. Terugbetaling van je geld
Na succesvolle retourverwerking ontvang je binnen twee tot maximaal vijf werkdagen het retourbedrag op de rekening waarmee je eerder bij ons hebt betaald.

Uitgesloten van retour
Producten waarvan de verzegeling na levering is verbroken omwille van gezondheidsbescherming en hygiëne kunnen worden uitgesloten van herroeping zoals alle zonnebrandcrèmes, gezichtsmaskers, lippenbalsems en UV-wash. Worden deze producten toch aan ons retour gestuurd, dan worden deze vernietigd. Je ontvangt geen creditnota en geen teruggave.

Herroepingsrecht consumenten:
Je kunt je als klant van UV-Fashions binnen 30 dagen en zonder opgaaf van reden beroepen op het herroepingsrecht. Dit houdt in dat je recht hebt op volledige teruggaaf van het door jou aan UV-Fashions betaalde aankoopbedrag. 30 dagen na de dag dat je de complete bestelling hebt ontvangen, vervalt je recht en aanspraak op vergoeding. Na het aanmelden van de herroeping heb je nog 30 dagen om de producten retour te sturen. 

      • In geval van herroeping is de klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending. UV-Fashions draagt hierin geen enkele aansprakelijkheid. Pas na succesvolle ontvangst en controle van je retourzending ontvang je van ons het volledige aankoopbedrag of een evenredig deel daarvan, terug op de rekening waarmee je eerder aan ons hebt betaald.
      • Indien je jouw bestelling deels aan UV-Fashions retourneert ontvangt je alleen het aankoopbedrag van de door jou geretourneerde artikel(en) terug.
      • Indien je via Klarna hebt betaald, ontvang je per e-mail een nieuwe en aangepaste factuur van Klarna.
      • Voor herroeping kun je gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping.

Is het niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer +31 (0)10-226 4801 of per e-mail: service@uv-fashions.com

Deze pagina op je mobiel openen? scan met je mobiele camera de volgende QR-code:
QR code

 

 

Terug naar boven