Ruilen en Retourneren

Graag helpen wij je het beste UV product te vinden bij UV-Fashions. Ruilen en retourneren is bij ons dan ook geen probleem.

Omdat wij altijd voor 100% tevredenheid bij onze klanten gaan hebben wij het retourbeleid in drie snelle stappen zo eenvoudig mogelijk voor je gemaakt. Je vindt deze stappen onder het kopje "Retourneren".

Bij UV-Fashions heb je recht op herroeping binnen 30 dagen na de dag van ontvangst van je volledige bestelling. Als je de herroeping bij UV-Fashions hebt gemeld, heb je nog 14 dagen de tijd om je retour terug te sturen. Je kunt hiervoor gebruik maken van het modelformulier voor herroeping.

Zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding ontvang je jouw aankoopbedrag terug. Dit is inclusief de verzendkosten en minus de retourkosten van €4,95 als je gebruik maakt van ons retourlabel. Je ontvangt het bedrag terug via de betaalmethode waarmee je bij ons hebt afgerekend. 

Retourneren

Bij jouw bestelling vind je op de achterzijde van jouw pakbon een gepersonaliseerd en voorgefrankeerd retourlabel van DPD.
Indien je artikelen aan UV-Fashions wilt retourneren, kan je gebruikmaken van dit meegestuurde retourlabel.

Het is uiteraard geen enkel probleem wanneer je ervoor kiest jouw pakket via een andere vervoerder retour te sturen. Verstuur dit pakket met een track en trace code. De kosten van retour zijn ook hier voor de klant. Wanneer je de gehele bestelling retourneert, ontvang je altijd, samen met het aankoopbedrag, jouw verzendkosten betaald aan UV-Fashions voor de heenzending via jouw betaalmethode retour.

Ons retouradres is: UV-Fashions, Fortunaweg 11, 3113AN Schiedam

Retourneren in 3 stappen:
 

Stap 1 retourneren   Plak het DPD retourlabel over het originele verzendlabel zodat jouw adres en de barcode niet meer zichtbaar zijn.

Stap 2 retourneren   Verwijder het plaklabel “Bewijs voor de klant” op de achter van de pakbon en bewaar deze goed.  

Stap 3 retourneren   Vul optioneel de reden van retour in en voeg de originele pakbon bij jouw retourzending.

 

Jouw pakket is nu gereed voor retour aan UV-Fashions. Je kunt het inleveren bij één van de 1500 DPD Parcel Shops.
Vind de dichtstbijzijnde DPD parcelshop bij jou in de buurt via de volgende link:


DPD parcelshop nederland Woon je in Nederland, volg dan de volgende link voor jouw dichtstbijzijnde punten: DPD ParcelShop NL

DPD parcelshop Belgie Woon je in België, volg dan de volgende link voor jouw dichtstbijzijnde punten: DPD ParcelShop BE

Bestellingen via BOL.com

Heb je een bestelling geplaatst via Bol.com? En wil je wat terugsturen of ruilen? Klik dan hier en volg de volgende stappen: 'Hoe retourneer ik mijn artikelen?' en 'artikelen via externe verkopers'.  

Teruggaaf van jouw geld

Je kunt je als klant van UV-Fashions binnen dertig dagen beroepen op het herroepingsrecht. Dit houdt in dat je recht hebt op retour van jouw aankoop bedrag inclusief verzendkosten. Maak je gebruik van ons retour label, dan berekenen wij € 4,95 retour kosten. Dertig dagen na de dag dat je de volledige bestelling hebt ontvangen vervalt jouw recht en aanspraak op vergoeding van verzendkosten en eventuele retourkosten.

1) Indien je jouw bestelling in zijn geheel aan UV-Fashions retourneert verrekenen wij de door jou betaalde verzendkosten met de door ons gemaakte DPD retourkosten €4.95 (alleen wanneer je ons meegeleverde DPD retourlabel gebruikt). Indien je via AfterPay hebt betaald ontvang je per e-mail een nieuwe en aangepaste factuur van AfterPay zelf.  
2) Indien je een bestelling deels aan UV-Fashions retourneert betaal je alleen voor de verzendkosten, de retourkosten zijn gratis zolang je gebruik maakt van het door UV-Fashions meegeleverde DPD retourlabel. Je ontvangt in dit geval alleen het bedrag van jouw geretourneerde artikel(en) terug. Indien je via AfterPay hebt betaald ontvang je per e-mail een nieuwe en aangepaste factuur van AfterPay.  

Past precies garantie van UV-Fashions

Een “perfect fit” voor al onze klanten is waar wij van UV-Fashions elke dag hard voor werken. Past het artikel dat je hebt ontvangen niet helemaal dan gaan we dat samen regelen. Indien redelijkerwijs mogelijk dienen artikelen ongebruikt, compleet, inclusief hangtags, in originele staat en in originele verpakking te worden geretourneerd.
Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt er een waardevermindering in rekening gebracht. 
De retourkosten worden in dit geval op jouw eerste bestelling verekend.

Volg de verdere instructies op het retourformulier

 

Is het niet helemaal duidelijk of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Telefoon: +3110226 4801 of mail: service@uv-fashions.com