UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-paraplu heren

3Producten

per pagina
 1. Coolibar---UV-golfparasol-voor-volwassenen---Tournament---Zwart/Wit
  Coolibar - UV-golfparasol voor volwassenen - Tournament - Zwart/Wit
  89,99
  Color: Multi
  • Multi
  • Zilver
 2. Coolibar---UV-werende-Paraplu---Sodalis-Travel---Lichtroze
  Coolibar - UV-werende Paraplu - Sodalis Travel - Lichtroze
  64,99
 3. Coolibar---UV-werende-Paraplu---Tournament-Golf---Zilver
  Coolibar - UV-werende Paraplu - Tournament Golf - Zilver
  84,99

3Producten

per pagina

UV-werende parasol heren

Zorg voor een fijne schaduwplek waar je maar wilt met een UV-werende paraplu of parasol, heren. En waar een normale paraplu of parasol alleen de zonnestralen wat tegenhoudt en voor verkoeling zorgt, gaan de UV-paraplu’s nog een stap verder. Die houden namelijk de UV-straling tegen. Zodat je onbezorgd onder je paraplu of parasol kunt schuilen en je helemaal niet druk hoeft te maken over de negatieve effecten van teveel zon. Uiteraard moet je ook weer op een moment onder een paraplu of sol vandaan komen, maar daar hebben we heel veel handige andere accessoires en zwemkleding voor. Bij UV-Fashions ben je dus voor alles op het gebied van UV-bescherming aan het juiste adres. Te beginnen bij een UV-paraplu voor heren, dames en iedereen. 

UV-werende paraplu heren

Een UV-werende paraplu beschermt je niet alleen tegen UV-straling, maar ook tegen regendruppels. Zodat je droog blijft. Een groot misverstand is namelijk dat je alleen last kunt krijgen van UV-straling als het prachtig weer is en de zon op z’n felst. Niets is minder waar. Ook op grijze dagen is UV-straling aanwezig en kun je maar beter met een UV-werende paraplu de regen instappen. Zodat je dubbel beschermd bent. Geen druppels, geen last van UV-straling, dat kan alleen met een UV-werende paraplu van UV-Fashions, heren.

UV-paraplu heren online bestellen

Bij UV-Fashions een UV-paraplu voor heren online bestellen? Goed idee! Bij ons kun je niet alleen alle UV-werende items vinden, maar ook makkelijk, snel en 100% veilig kopen. Zonder dat je van de bank af hoeft te komen. Het bestelproces hebben we zo eenvoudig mogelijk ingedeeld. Zodat je met een paar stappen alle producten in je winkelwagentje kunt stoppen en alleen de belangrijkste gegevens voor ons hoeft in te vullen. Hier gaan we uiteraard zorgvuldig mee om. We gebruiken het alleen om ervoor te zorgen dat jouw bestelling op het juiste adres komt. En betalen? Dat doe je hoe jij wilt. Met iDEAL, PayPal of bijvoorbeeld AfterPay. Geen enkele reden om een UV-paraplu voor heren niet online te bestellen bij UV-Fashions.

 
Terug naar boven