UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-zonnepetjes voor baby's

1-16van35producten

Pagina
per pagina

1-16van35producten

Pagina
per pagina

Ben je op zoek naar een baby pet voor jouw kleine? In het assortiment van UV-Fashions vind je de mooiste, liefste en stoerste zonnetpetjes voor baby's met een UV-werende werking! Dankzij een zonnepetje met UV-bescherming loopt jouw baby's gezichtje geen verhoogd risico op aandoeningen die het gevolg zijn van blootstelling aan UV-straling. Ultraviolette straling heeft immers een extra schadelijk effect op de kwetsbare babyhuid. Dit komt doordat de pigmentatie in de huid van jonge kinderen onder de zes maanden nog niet volledig ontwikkeld is. De huid is hierdoor erg slecht opgewassen tegen de straling. Hetzelfde principe geldt voor het effect van UV-straling op jonge kinderogen. Directe, onbeschermde blootstelling aan de zon kan gemakkelijk permanente schade veroorzaken. Daarom zijn alle zonnepetjes voor baby's in de collectie van UV-Fashions vervaardigd van stof met een UV-werende factor van 50+. Met deze factor wordt 98% van de straling door de baby pet tegengehouden.

 

Baby pet van Playshoes

De baby pet is één van de artikelen bij UV-Fashions die niet enkel functioneel zijn maar ook nog eens mooi en comfortabel. We hebben in onze collectie enkel zonnepetjes voor baby's opgenomen van A-merken zoals Playshoes. Deze baby petjes zijn vervaardigd uit een comfortabele stof met een UV-factor van 50+. Dankzij de zorgvuldige afwerking van de naden voorkomen de randen van de petjes irritatie van de babyhuid. Een petje van Playshoes kan dus de hele dag worden gedragen. Omdat ook de nek en de oren van uw baby goed afgeschermd moeten worden tegen de zon zijn alle petjes van Playshoes steevast voorzien van een zonneflap aan de achterkant. Het petje kan prima gewassen worden. Je vindt in ons assortiment een baby pet in elke vorm, met verschillende patronen en motiefjes.

 

Zonnepetje voor baby's bestellen bij UV-Fashions

Heb je een fraaie baby pet gevonden en wil je deze bij UV-Fashions bestellen? Bij UV-Fashions worden bestellingen direct verzonden, waardoor je deze extra snel in huis hebt. Bestel je het petje vóór 17:30 uur, dan kun je deze de volgende werkdag al thuis verwachten!  Ben je bij nader inzien toch niet tevreden over jouw aankoop? Dan kun je deze gratis bij ons ruilen. Retourneren is natuurlijk ook mogeijk, voor meer informatie, klik hier. Bekijk daarom nu ons volledige assortiment met zonnepetjes en bestel direct jouw favoriete baby pet online in onze webshop. 

 
Back to top