UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

Zonneschermen auto

1Product

per pagina

1Product

per pagina

Zonneschermen en uv-bescherming in de auto

Weet je dat je kunt verbranden in de auto door het glas heen? Uv-B-stralen laten zich wel stoppen door een autoruit, maar uv-A-stralen helaas niet. Daarom is het sterk aan te raden om zonbescherming te ‘installeren’ in de auto. Bij UV-Fashions vind je uv-beschermende zonneschermen van gaas (‘mesh’) en gordijntjes. De uv-werende gaasschermpjes en rolgordijntjes van het merk Altabebe die UV-Fashions aanbiedt, hebben met elkaar gemeen dat deze niet alleen uv-bescherming in de auto bieden. Beide soorten zonwering voor in de auto zijn gemakkelijk en snel te installeren en op te hangen dankzij de zuignappen, zijn universeel waardoor ze geschikt zijn voor elk type auto(ruit) en ook zijn de schermen gemakkelijk schoon te maken.

Zonwering autoruiten

Met autozonneschermen bescherm je in eerste instantie natuurlijk de kwetsbare (kinder)huid tegen langdurige blootstelling aan de zon en uv-A-stralen met alle gevolgen van dien. Ook zorgen de zonneschermen in de auto voor verkoeling en dat het minder snel warm wordt tijdens het rijden of parkeren. Zonwering in de auto betekent minder (fel) zonlicht in de auto. Dit leidt naast minder schadelijke uv-straling ook tot minder knijpen met de ogen en minder verblind worden door de zon. Hoewel de zonneschermen inkomend zonlicht dempen, kun je wel gewoon door de schermen en gordijntjes naar buiten kijken. Uv-beschermende zonneschermen in de auto zouden niet mogen ontbreken als je zomers vaak met het gezin en jonge kinderen in de auto zit, en tijdens lange autoritten naar een zonnige vakantiebestemming. Met zonwering op de ramen zijn de jongens en meisjes op de achterbank niet alleen beter beschermd tegen de zon, ook zullen ze zich een stuk comfortabeler voelen.

Autozonneschermen bestellen bij UV-Fashions

UV-Fashions wil je op alle mogelijke manieren beschermen tegen de schadelijke gevolgen van te veel of te lang blootgesteld worden aan uv-stralen. Dit doen we zeker niet alleen door het aanbieden van zonwering voor in de auto; het grootste gedeelte van ons uv-beschermende aanbod bestaat uit uv-kleding en uv-zwemkleding voor dames, heren, meisjes, jongens en baby’s. Als jij altijd goed beschermd de zon in wil, neem dan snel een kijkje in ons uv-beschermende assortiment voor kinderen of andere anti-uv-accessoires. We versturen je bestelling dezelfde dag als je op werkdagen voor 17.30 bestelt, waardoor jij je order snel in huis hebt. UV-Fashions hecht veel waarde aan een veilige betaalomgeving, en je betaalt wanneer en op de manier die je het meest bevalt. Heb je vragen over uv-bescherming? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice die je alles kan vertellen over uv-bescherming en uv-kleding.

Back to top