UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

Uitleg over uw zending

DPD logo                             
                                                  

UV-Fashions en DPD 

 
UV-Fashions stelt je als klant voorop en daarom hebben wij gekozen voor DPD Pakketservice als bezorger voor jouw bestellingen. Zij bieden de unieke bezorgservice DPD Home. Met DPD home bepaal je zelf wanneer de bezorger voor jouw deur staat. Je wordt proactief geïnformeerd over de dag waarop een pakket bezorgd wordt. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om het pakket in ontvangst te nemen, heb je de mogelijkheid om een nieuwe bezorging in te plannen. DPD biedt hiervoor minimaal drie alternatieve bezorgdagen aan.
 

DPD home biedt jou als klant de volgende voordelen:


  • Jij bepaalt zelf het aflevermoment
  • Je wordt per e-mail proactief geïnformeerd over de geplande bezorgdag. Indien nodig kun je een andere bezorgdag afspreken.
  • Je wordt geïnformeerd over het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden
  • Op de bezorgdag word je per e-mail geïnformeerd over het tijdvak waarin de bezorging zal plaatsvinden.
  • Afleveren op een postbus adres of verzenden naar een antwoordnummer is met DPD Home helaas niet mogelijk.
 

Niet thuis of wijzigen van bezorgafspraak?

 
Ben je niet thuis om jouw bestelling in ontvangst te nemen en is bezorging bij de buren ook niet mogelijk? Dan doet DPD zijn uiterste best om het pakket toch zo snel mogelijk bij je aan te laten komen.

Voortaan bezorgt DPD jouw pakket na de eerste bezorgpoging bij de dichtstbijzijnde Pickup parcelshop. Met 1500 Pickup parcelshops in de Benelux, is er altijd een bij jou in de buurt. Op het niet-thuis-bericht, dat door de chauffeur voor jou is achtergelaten, lees je wat je kunt doen om jouw pakket in ontvangst te nemen.

 

DPD biedt jou de volgende aflevermogelijkheden:

 
Bezorgen op een andere dag
Kies andere dag waarop de DPD chauffeur kan langskomen om jouw pakket te bezorgen.
 
Bezorgen op een ander adres
Wil je jouw pakket op een ander adres in Nederland laten bezorgen - bijvoorbeeld bij de buren of op het werk? Geef eenvoudig door waar je jouw pakket wilt ontvangen. Wanneer de nieuwe postcode binnen het gebied van hetzelfde bezorgdepot valt, wordt jouw pakket meestal de volgende werkdag bezorgd. Valt de postcode binnen het gebied van een ander DPD bezorgdepot, dan wordt jouw pakket meestal binnen twee werkdagen bezorgd.

Neerzettoestemming
Je kunt er ook voor kiezen om de DPD chauffeur toestemming te geven jouw pakket neer te zetten op een veilige locatie op jouw adres.

Ophalen bij een DPD Pakketshop
Wil je jouw pakket liever zelf ophalen wanneer het jou uitkomt? Laat het dan bezorgen bij een DPD Pakketshop van jouw keuze. Je wordt geïnformeerd wanneer jouw pakket klaar ligt. Je moet het pakket dan binnen zeven dagen ophalen.
 

Belangrijke links en informatie rondom de bezorging van jouw pakket.

 

zero co2

 

Wereldwijd CO2-neutraal pakketvervoer

DPD neemt haar verantwoordelijkheid om de belasting op het milieu en de planeet tot het minimum te beperken. DPD belicht elk aspect van haar bedrijf in het streven om nadelige effecten van de bedrijfsvoering op het milieu te reduceren of voorkomen. We zien CO2-reductie niet alleen als grootste uitdaging, maar tevens als uitgelezen kans voor DPD om zich positief te onderscheiden in de sector van pakketindustrie.

Terug naar boven