UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.

Word dealer

Persoonlijke Missie

In 2011 is eigenaar Jan Willem van der Sterre met UV-Fashions begonnen. Zijn visie om UV-kleding rijkelijk beschikbaar te maken in Europees Retail markt was gelijk een succes, de markt bleek hier namelijk helemaal voor klaar te zijn.

Autoriteit in onze Branche

UV-beschermende kleding maakt wereldwijd een snelle opmars. Een door UV-Fashions gehouden landelijk onderzoek (representatief voor Europa), bevestigt de toenemende vraag van consumenten. UV-kleding is innovatief, moreel, duurzaam verantwoord, is leuk om te dragen en een belangrijke aanvulling op jouw huidige assortiment. UV-Fashions is als specialist Europa's grootste importeur en distributeur op het gebied van alles wat met UV-bescherming van de huid te maken heeft. UV-Fashions biedt een breed assortiment met meer dan 2000 verschillende producten, we hebben hoge voorraden zodat we snel kunnen uitleveren en naleveren. In de afgelopen vijf jaar hebben wij twintig UV merken op commercie getest, acht van de geteste merken zijn succesvol boven komen drijven. Een zorgvuldige mix van product aanbod voor kinderen en volwassenen maken dat wij voor de retail een One Stop UV Shop ervaring hebben neer kunnen zetten. Al jouw benodigdheden omtrent UV-shirts, Bikini's, zonnebrilletjes, strandschoentjes, hoeden, petjes en nog veel meer koop je voortaan bij UV-Fashions.

 

Samenwerken aan een wereld zonder huidkanker

Samenwerking kan op vele manieren, door onze gedane investeringen in strakke automatisering en systemen kunnen we eigenlijk alle vormen van samenwerking aan. We hebben inmiddels vele klanten succesvol met onze Magento shop gekoppeld. Dit zijn de grote outdoorzaken, warenhuizen, modeketens maar ook individuele winkels en webshops, iedereen is welkom. Of dit nou is op basis van retail, op basis van volledige fulfilment voor jouw shop, of op basis van commissie. Er is niets dat wij niet aankunnen. We komen graag met je persoonlijk in contact om de kansen te bespreken. Omdat wij zo geloven in techniek en automatisering blijven wij continue investeren in het gebruiksvriendelijker maken en stroomlijnen van onze high tech B2B webshop en overige aspecten van onze operatie.

 

Bewustzijn en vraag moeten gecreëerd worden

Naast importeur en groothandel heeft UV-Fashions meteen vanaf de oprichting de dialoog gezocht met de bekende NGO's, en succesvol. Inmiddels zijn we zakenvriend en partner van het KWF, Partner van het Huidfonds, zitten we als spokesperson namens onze branche in de expertgroep Nationale Huidkankerdag mede georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venerreologie en zijn we net een samenwerking aangegaan met Beiersdorf, o.a. bekend van Nivea, Eucerin, Labello en hansaplast. Met deze samenwerkingen draagt UV-Fashions actief bij aan het continue onder de aandacht brengen van het nut van goede zonbescherming van de huid door middel van o.a. onze producten.

Als partner doneert UV-Fashions maandelijks heel gericht een vast bedrag aan het KWF en het Huidfonds. Op deze manier ondernemen we letterlijk voor meer geld, bewustzijn, preventie en onderzoek om Huidkanker de baas te kunnen worden.
Zakenvriend van het KWF kan ieder bedrijf worden, dus meld je direct aan op ondernemen tegen kanker.


Ben je als online of offline retailer geïnteresseerd in (één van) onze merken? Neem dan gerust contact met ons op.

 


Voordelen van samenwerken met UV-Fashions

Word dealer

Back to top