UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Over het merk...

Beach & Bandits is een Nederlands UV-merk dat in 2015 opgericht is. De fashionable collectie bestaat uit UV-badpakken, shorts en UV-zwemshirts voor baby's en kinderen.

Beach & Bandits uv-zwemkleding voor jongens en meisjes
Sluiten
Sluiten

Beach & Bandits | UV-kleding voor kinderen

1-16van66producten

Pagina
per pagina

1-16van66producten

Pagina
per pagina

Over het merk:

Beach & Bandits is een Nederlands UV-merk dat in 2015 opgericht is. De fashionable collectie bestaat uit UV-badpakken, shorts en UV-zwemshirts voor baby's en kinderen.

 

UV-shirt kind  

Beach and Bandits biedt het perfecte UV-shirt voor jouw kind. De oprichters van dit Nederlandse label vonden het ontzettend lastig om leuke, UV-beschermende kleding te vinden voor hun gezin. Dus hebben ze het heft in eigen handen genomen en zijn ze Beach and Bandits gestart. Het gezin is vaak op het strand te vinden, dus was het voor hen vooral een logische stap om hiermee aan de slag te gaan. Uit eigen ervaring weten ze als geen ander waar strand- en zwemkleding aan moet voldoen. Ze maken ieder kledingstuk alsof ze een UV-shirt voor hun eigen kind maken, dus bij Beach and Bandits weet je zeker dat je met hoogwaardige UV-beschermende kleding te maken hebt.

 

UV-zwemkleding van Beach and Bandits

UV-zwemkleding van Beach and Bandits biedt UPF 50+ bescherming, waardoor maar liefst 98% van de UV-straling wordt geblokkeerd. Zo ben je vrijwel zeker dat de bedekte delen huid geen gevaar lopen en hoef je alleen de onbedekte delen nog maar in te smeren met zonnebrandcrème. Zorg voor een perfecte bescherming en hijs jouw kleintjes in de mooie en beschermende UV-zwemkleding van Beach and Bandits.

 

UV-shirt baby 

Ook het nieuwe UV-shirt van Beach and Bandits voor jouw baby vind je bij UV-Fashions. Zoals je van ons gewend bent zorgen we er altijd voor dat jij jouw favoriete kleding makkelijk, snel en zonder zorgen kunt bestellen. We houden niet van wachten, dus bijna altijd bezorgen we al de volgende dag. Het enige wat jij dus nog maar hoeft te doen is te kiezen uit onder andere de Beach and Bandits badpakken en Beach and Bandits zwemshirts of andere UV-kleding zoals UV-shirts voor jouw baby.

 
Back to top