UV-Fashions maakt gebruik van cookies om je bezoek aangenaam te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies. - Lees meer. - Sluit dit bericht.
Sluiten
Sluiten

UV-werende badmuts

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Badmuts kopen voor dames 

Beschermd het water in met een UV-werende badmuts. Wist je dat je als je in het water bent,  UV-straling daar gewoon doorheen gaat? Evenals door ruiten, muren, zand en bijvoorbeeld ijs. En omdat je hoofd ook nog eens heel kwetsbaar is, raden we je van harte aan om altijd een UV-werende badmuts in het water te dragen, zodat je tot maar liefst 95% bescherming tegen UV-straling krijgt. Deze mutsen van UV-fashions zijn unisex, hebben een ruime pasvorm, zodat iedereen ze past, maar ze zijn toch nauwsluitend. Zodat ze ook daadwerkelijk bij iedereen goed om het hoofd zitten.

 

Zwemmen met droog haar    

Met een zwemmuts kun je zwemmen met droog haar. Dat is heel handig, want dat scheelt je weer een hoop gedoe naderhand. Je mooie haar weer onnodig wassen, te veel chloor dat erin is getrokken, gelukkig hoef je daar met een badmuts niet aan te denken. En met een zwemmuts van UV-Fashions heb je niet alleen de normale badmutsvoordelen, je beschermt ook nog eens je hoofdhuid tegen UV-straling, waardoor je een ontzettend kwetsbaar lichaamsdeel de optimale bescherming wordt geboden. Neem gerust eens een kijkje in onze shop en bestel jouw favoriete UV-werende zwemmuts.

 

Badmutsen

UV-Fashions heeft badmutsen in vele soorten en maten. Bij ons ben je aan het juiste adres. Daarnaast kun je met onze mooie UV-kleding  je lichaam goed beschermen tegen de vervelende gevolgen van UV-straling. In onze shop hebben we voor zowel dames als heren de mooiste items van de hoogste kwaliteit. Van jurken tot zwembroeken en van brillen tot vesten, maar laten we beginnen met een UV-werende badmuts

 
Terug naar boven